Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA chiar ia în calcul rejucarea unei partide din barajul pentru Cupa Mondială. Când se va lua decizia finală şi ce grupă poate suferi modificări

FIFA chiar ia în calcul rejucarea unei partide din barajul pentru Cupa Mondială. Când se va lua decizia finală şi ce grupă poate suferi modificări

Cupa Mondială

Comentarii

Federaţia Algeriană de Fotbal (FAF) a anunţat, pe site-ul său oficial, că reclamaţia pe care a depus-o la FIFA după ratarea calificării la Cupa Mondială 2022 va fi examinată de către Comisia de disciplină a forului mondial în data de 24 aprilie.

Algeria a făcut apel împotriva rezultatului meciului pierdut cu 1-2 după prelungiri, săptămâna trecută, în faţa reprezentativei Camerunului, în cadrul barajelor africane pentru CM 2022. În urma acestui eşec, "vulpile deşertului" au ratat calificarea la Mondialul din Qatar.

Federaţia algeriană solicită rejucarea partidei din cauza "arbitrajului scandalos care a viciat rezultatul", însă preşedintele FAF a recunoscut că "şansele ca meciul să se rejoace sunt slabe".

Camerunul s-a calificat pentru a opta oară în istoria sa la Cupa Mondială, graţie unui gol marcat de Karl-Toko Ekambi în ultima secundă a jocului cu Algeria (120+4), disputat marţea trecută la Blida, după ce pierduse turul barajului cu 0-1.

În cursul acestei partide, arbitrul gambian Bakary Gassama a luat câteva decizii greu de digerat de către algerieni. El i-a refuzat, de exemplu, două goluri lui Islam Slimani, primul pentru ofsaid, iar al doilea pentru un fault în atac, şi alte situaţii litigioase fiind defavorabile algerienilor.

Componenţa grupelor la Campionatul Mondial:

  • Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda
  • Grupa B: Anglia, Iran, SUA, Ţara Galilor sau Ucraina sau Scoţia
  • Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia
  • Grupa D: Franţa, Peru sau Emiratele Arabe Unite sau Australia, Danemarca, Tunisia
  • Grupa E: Spania, Costa Rica sau Noua Zeelandă, Germania, Japonia
  • Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croaţia
  • Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveţia, Camerun
  • Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud

Afla mai multe despre: camerun 

viewscnt
Articole similare