Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiica pe care Putin o ţine ascunsă s-a dat de gol după ce a comandat mâncare

Fiica pe care Putin o ţine ascunsă s-a dat de gol după ce a comandat mâncaregalerie foto

Diverse

Comentarii

Datorită fotografiilor agenţiei imobiliare Engel & Volkers, Daily Mail a dezvăluit interiorul penthouse-ului luxos, din inima Sankt Petersburgului, al Luizei Rozova, fiica secretă a preşedintelui rus Vladimir Putin.

Luiza Rozova este fiica de 19 ani a fostei iubite a lui Putin, Svetlana Krivonogikh, fosta menajeră. Penthouse-ul este acum închiriat pentru suma de 9.000 de euro pe lună. Descoperirea casei de lux a fost posibilă prin hackeri, care au pătruns în baza de date ale unor companii Yandex Food, specializate în mâncare la domiciliu, care ar fi primit comenzi pe numele fiicei lui Putin.

Situată în cartierul de elită din Sankt Petersburg, Insula Kamenny, proprietatea este casa din copilărie a fiicei lui Putin, Luiza Rozova, în vârstă de 19 ani, potrivit BBC Rusia.

Listată de Engel & Völkers, reşedinţa se întinde pe mai mult de 4.800 de metri pătraţi şi este una dintre cele 21 de apartamente de lux din complex, cunoscut sub numele de Aleea Berezovaya.

Cu trei etaje, primul nivel are un living şi o terasă întinsă cu vedere la râul Neva.

La etajul doi se află un dormitor şi o cameră de joacă pentru copii. Iar la etajul al treilea se află un bar opulent, home theater şi un şezlong acoperit cu folie de aur strălucitoare, potrivit serviciului de ştiri East2West.

Se pare că Rozova şi mama ei locuiesc acum într-o altă reşedinţă opulentă din oraş, în valoare de 2,2 milioane de dolari, care a fost descrisă drept „lux de palat”.

Rozova a fost cândva activă pe reţelele de socializare, cu aproximativ 84.000 de urmăritori, dar ea a încetat în mod misterios să mai posteze public în urmă cu mai bine de şase luni. Ulterior, contul ei de Instagram a fost dezactivat în urma unui val de reacţii.

Galerie foto cu reşedinţa de lux şi Luiza Rozova

Vitali Kliciko, primarul Kievului, despre uciderea civililor din Bucea şi Irpin

Vitali Kliciko, primarul Kievului, campionul din box, a comparat uciderile civililor din Irpin şi Bucea, în apropierea capitalei ucrainene, cu scene desprinse dintr-un film de groază. ”Ce vedem acum în Irpin şi Bucea sunt scene de groază, iar agresorul trebuie să plătească pentru asta. Să plătească un preţ mare pentru viaţa a mii de ucraineni”, a mai precizat oficialul ucrainean, potrivit BBC.

”Lucrurile pe care le vedem acum în Irpin şi Bucea – sunt scene de groază. Din păcate, nu sunt desprinse din filme”, a spus Klicko, potrivit EVN, relatează BBC.

”Aceasta este realitatea. Este o realitate îngrozitoare când vedem civili cu mâinile legate la spate”, a continuat el.

”Nu înţeleg nicio persoană care ar putea face asta. Dar sunt convins că aceleaşi scene sunt numeroase în multe alte oraşe ucrainene”, a mai spus el.

”Agresorul trebuie să plătească pentru asta. Să plătească un preţ mare pentru viaţa a mii de ucraineni”, a subliniat oficialul ucrainean.

”Nu vom ierta ce au făcut oraşelor noastre şi locuitorilor noştri”.

They also reportedly own a $4 million estate in Monaco. Krivonogikh, who also has a stake in a major Russian bank, is rumored to own nearly $100 million in financial and property assets. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: luiza rozovavladimir putin 

viewscnt
Articole similare