Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fiind obişnuit din România, făceam asta! Au început să râdă". Dennis Politic s-a lovit de realitate după ce a ajuns în Anglia şi a scăpat de un obicei rău | EXCLUSIV

"Fiind obişnuit din România, făceam asta! Au început să râdă". Dennis Politic s-a lovit de realitate după ce a ajuns în Anglia şi a scăpat de un obicei rău | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Dennis Politic (24 de ani) a vorbit despre problema de care s-a lovit atunci când a ajuns în Anglia, după ce a plecat din România. Fotbalistul lui Dinamo a dezvăluit că, la momentul respectiv, colegii săi au râs de el.

Dennis Politic a spus că, fiind obişnuit din România, când a ajuns în Anglia ceda foarte uşor în dueluri şi simula, dar a scăpat de această meteahnă după ce colegii săi au început să râdă de el. Revenit în România, Politic este unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo.

Dennis Politic: "Fiind obişnuit din România, mă mai aruncam pe jos, simulam. Au început să rădă!"

Politic a spus că, după ce colegii săi au râs de el, a încercat să scape de obiceiul rău cât mai repede pentru a fi mai tare pe picioare.

"De la 12 ani, când m am dus acolo, eu fiind obişnuit din România mă mai aruncam pe jos, mai simulăm şi imediat colegii mi-au atras atenţia. Au început să râdă şi a trebuit să mă călesc, să mă obişnuiesc cu a fi mai dur, a băga piciorul, a rămâne pe picioare, a nu mă arunca atât de uşor", a spus Dennis Politic, la Orange Sport.

Dennis Politic a marcat şase goluri în 26 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la Dinamo.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Politic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis politicdinamoangliaromaniasimulari 

viewscnt
Articole similare