Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Film despre Jamie Vardy. Atacantul celor de la Leicester City va face un film autobiografic

Film despre Jamie Vardy. Atacantul celor de la Leicester City va face un film autobiografic

Diverse

Comentarii

Jamie Vardy lucrează alături de o casă de producţie, la un film despre viaţa sa.

Jamie Vardy (33 de ani) a fost invitat într-o emisiune la Sky Sports în care a răspuns la mai multe întrebări din pareta fanilor. Printre aceste întrebări una care a ieşit în evidenţă a fost, dacă atacantul lui Leicester va face un film cu povestea vieţii sale. La aceasta, Vardy a răspuns afirmativ şi că proiectul este în derulare. Jamie a menţionat şi două nume, mai în glumă mai în serios, pentru cei care ar putea să-l joace în filmul său autobiografic, este vorba despre James Corden şi Louis Tomilson. 

Povestea lui Vardy despre care toţi vor să ştie 

Jamie Vardy este cunoscut recent ca fiind o legendă vie a celor de la Leicester City. Vardy a ajutat-o pe Leicester să promoveze în Premier League în sezonul 14/15, după ce au câştigat sezonul precedent de Championship, iar în sezonul 15/16 au reuşit miracolul de a câştiga titlul în Premier League, cu 10 puncte faţă de locul 2. 

Ce nu ştie multă lume este faptul că Vardy a lucrat la fabrică mult timp până să ajungă fotbalistul care este. Jamie a jucat în perioada în care era muncitor la fabrică, prin ligile inferioare din Anglia, iar din 2012 a devenit jucătorul lui Leicester City pentru suma de 1.24 milioane de euro, la 25 de ani.

Atacantul englez nu a avut un parcurs tocmai fericit în lumea fotbalului, dar a reuşit într-un final să îşi găsească calea şi să devină unul din cei mai renumiţi fotbalişti din istorie. Experienţa sa de viaţă este una motivantă, iar acest lucru îl vom descoperi în filmul autobiografic al lui Jamie Vardy.

Mai jos, vei găsi video-ul celor de la Sky Sports, în care Vardy le răspunde fanilor la întrebări:

Jamie Vardy a marcat 139 de goluri şi a oferit 53 de assist-uri în 319 meciuri pentru Leicester City, iar acesta este evaluat la 16 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: jamie vardy leicester city 

viewscnt
Articole similare