You are here:

Filmul despre cursele F1 al lui Brad Pitt, produs de Lewis Hamilton, va fi lansat în iunie 2025

Filmul despre cursele F1 al lui Brad Pitt, produs de Lewis Hamilton, va fi lansat în iunie 2025

Formula 1

Comentarii

Filmul despre cursele de Formula 1 al lui Brad Pitt va fi lansat la nivel mondial în 25 iunie anul viitor, cu un debut nord-american două zile mai târziu, au anunţat marţi F1 şi Apple Original Films.

Filmul despre cursele F1 al lui Brad Pitt, produs de Lewis Hamilton, va fi lansat în iunie 2025

Filmul va fi realizat cu cooperarea echipelor şi piloţilor şi va fi regizat de Joseph Kosinski, al cărui film "Top Gun: Maverick" a avut încasări de 1,49 miliarde de dolari la nivel mondial, cu Jerry Bruckheimer ca producător.

Acesta va fi distribuit de Warner Bros. Pictures în cinematografe şi IMAX.

Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial de Formula 1, este coproducător, iar filmările au început anul trecut şi vor continua în anumite weekenduri de Grand Prix din acest sezon.

Echipa de producţie a avut un garaj şi un stand la boxe ca o a 11-a echipă fictivă "APX GP".

Pitt, care are 60 de ani în viaţa reală, joacă rolul unui fost pilot care revine în Formula 1, alături de Damson Idris, care îl interpretează pe colegul său de echipă debutant, la APX.

Printre ceilalţi membri ai distribuţiei se numără Javier Bardem, câştigător al premiului Oscar, şi Kerry Condon, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar.

Producţia filmului se va încheia la Marele Premiu Abu Dhabi, care va avea loc la finalul sezonului, în decembrie.

Producătorii speră ca filmul să consolideze atractivitatea serialului-document Netflix "Drive to Survive", care a sporit popularitatea Formulei 1 în întreaga lume şi în special pe piaţa cheie din Statele Unite.

"Am văzut deja munca şi impactul extraordinar al producţiei Netflix şi cred că acest lucru îl va duce la noi culmi dincolo de asta", a declarat anul trecut Hamilton, pilotul echipei Mercedes, care se va alătura echipei Ferrari la sfârşitul sezonului.

Afla mai multe despre: lewis hamiltonbrad pittfilm 

viewscnt
Articole similare