Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de eră! FCSB se desparte de jucătorul cu 248 de meciuri în roş-albastru. Mihai Stoica a confirmat: ”Sunt şanse să fi semnat deja cu altă echipă”

Final de eră! FCSB se desparte de jucătorul cu 248 de meciuri în roş-albastru. Mihai Stoica a confirmat: ”Sunt şanse să fi semnat deja cu altă echipă”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Popescu va pleca de la FCSB. Mihai Stoica a anunţat că lui ”Lampard” nu i se va prelungi contractul scadent la finele acestui sezon.

În vârstă de 30 de ani, Ovidiu Popescu a bifat 36 de meciuri în toate competiţiile pentru FCSB în acest sezon şi a fost unul dintre artizanii titlului cucerit de roş-albaştrii.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Lampard” a fost transferat de FCSB de la ACS Poli Timişoara în vara lui 2016, în schimbul sumei de 200.000 de euro. În opt sezoane în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru, Popescu a câştigat un titlu, două Cupe ale României şi a bifat 248 de meciuri pentru proaspăta campioană a României.

Mihai Stoica a confirmat. Jucătorul pleacă de la FCSB după opt ani: ”Sunt şanse să fi semnat deja cu altă echipă”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că Ovidiu Popescu nu va continua la FCSB şi a dezvăluit că sunt şanse ca acesta să fi semnat deja cu o altă echipă din Superliga.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Ovidiu Popescu pleacă, dacă nu cumva a şi semnat. Nu, nu la Sepsi. În ţară. (n.r. Cu cine?) Nu la Sepsi. Nu are rost să vorbesc, poate că nu e adevărat.

Nu sunt noutăţi referitor la un posibil transfer al lui Tănase. A avut discuţii cu Gigi şi a spus că vine dacă nu găseşte o echipă care să îi dea un salariu foarte mare. La ce relaţie are cu Gigi, Tănase poate veni oricând”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaovidiu popescufcsb 

viewscnt
Articole similare