You are here:

Finala Cupei României îşi poate schimba data de disputare. Iniţiativa Astrei e susţinută şi de celelalte echipe. Ce îi nemulţumeşte pe giurgiuveni

Finala Cupei României îşi poate schimba data de disputare. Iniţiativa Astrei e susţinută şi de celelalte echipe. Ce îi nemulţumeşte pe giurgiuveni

Cupa României

Comentarii

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României a programat duelurile CFR Cluj - Astra şi Universitatea Craiova - FC Viitorul. Una dintre cele patru echipe a cerut chiar o schimbare majoră pentru finala din acest sezon, iar iniţiativa este susţinută şi de selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi.

La propunerea Astrei, oficialii celor patru echipe calificate în semifinale le-au cerut reprezentanţilor FRF să mute finala Cupei României din data de 2 iunie în data de 25 mai. Reprezentanţii cluburilor susţin că toate cele patru echipe rămase în semifinale evoluează şi în play-off-ul Ligii I, care se va încheia pe 19 mai, astfel că ar fi o pauza mult prea mare până la finala de pe 2 iunie.

Iniţiativa este susţinută şi de Mirel Rădoi. Selecţionerul naţionalei de tineret urmăreşte ca toţi jucătorii care intră în vederile sale pentru Campionatul European din vară să încheie cât mai repede sezonul în Liga I.

La ultimele acţiuni ale României U21, au fost prezenţi numeroşi jucători de la cele patru echipe calificate în semifinalele Cupei, precum Ianis Hagi, Cicâldău, Măţan sau Butean.

Afla mai multe despre: cupa romanieiastracfrcraiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare