Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Miami Open, între doi jucători care sunt în premieră în ultimul act al unui turneu Masters 1000

Finala Miami Open, între doi jucători care sunt în premieră în ultimul act al unui turneu Masters 1000

Tenis

Comentarii

Spaniolul Carlos Alcaraz, locul 16 ATP, s-a calficat în ultimul act al Miami Open, după ce l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (2), pe polonezul Hubert Hurkacz, locul 10 ATP, deţinătorul trofeului.

Partida a durat două ore şi două minute şi, la capătul acesteia, Alcaraz, 18 ani, a acces în cea mai importantă finală a carierei, prima de Masters 1.000.

Şi norvegianul Casper Ruud, locul 8 ATP, a ajuns în premieră în finala unui turneul de mastersers series, după ce l-a eliminat, cu 6-4, 6-1, pe argentinianul Francisco Cerundolo, locul 103 WTA, după o oră şi 34 de minute de joc.

Ruud, 23 de ani, are şapte trofee în carieră, iar anul acesta s-a mai impus la Buenos Aires. El mai are în palmares două finale disputate.

Semifinalist la competiţia anterioară, la Indian Wells, Alcaraz a mai câştigat anul acesta turneul de la Rio de Janeiro, al doilea trofeu din carieră. Până acum, el nu a pierdut nicio finală jucată.

Învingătorul Miami Open va primi un premiu de 1.231.245 de dolari şi 1.000 de puncte ATP, iar învinsul, 646.110 dolari şi 600 de puncte ATP.

În clasamentul ATP live, Ruud ocupă acum locul 7 ATP, cel mai bun din carieră, în timp ce Alcaraz este pe locul 12, de asemenea cea mai înaltă poziţie ocupată vreodată. Doar spaniolul mai poate urca în clasament dacă ridică trofeul, până pe locul 11.

Afla mai multe despre: carlos alcarazteniscasper ruud 

viewscnt
Articole similare