You are here:

Finalul unei ere? Eliminat la simplu şi la dublu la JO, Nadal a abordat subiectul delicat. Va mai juca pe zgura de la Roland Garros?

Finalul unei ere? Eliminat la simplu şi la dublu la JO, Nadal a abordat subiectul delicat. Va mai juca pe zgura de la Roland Garros?
Comentarii

Rafael Nadal (38 de ani), eliminat la simplu şi la dublu la Jocurile Olimpice, a vorbit despre faptul că a evoluat sau nu pentru ultima oară pe terenurile de la Roland Garros.

Nadal a vorbit despre posibilitatea să fi evoluat pentru ultima oară pe terenurile de la Roland Garros, după ce a părăsit Jocurile Olimpice de la Paris

Rafael Nadal a fost eliminat atât la simplu, cât şi la dublu în competiţia de tenis de la Jocurile Olimpice de la Paris. El nu ştie dacă va mai reveni pe terenurile de la Roland Garros, unde a câştigat de 14 ori titlul de Grand Slam.

Nadal a reluat faptul că ”nu ştie” dacă este ultima dată când a călcat pe zgura şi a întâlnit publicul la Roland Garros, ”dar dacă a fost ultima dată, a fost un moment cu sentimente şi emoţii de neuitat”.

”Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor”, a explicat el, sceptic cu privire la participarea sa la US Open, ultimul Grand Slam al sezonului, la sfârşitul acestei luni. ”Probabil că nu, dar vă voi anunţa cât de curând posibil”, a subliniat legendarul jucător spaniol.

Perechea formată din spaniolii Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz a fost eliminată, miercuri, în sferturile de finală ale turneului olimpic de tenis, de cuplul american Rajeev Ram-Austin Krajicek (6-2, 6-4). Americanii au pus astfel capăt visului lui Nadal de a obţine o medalie la Paris.

JO s-au încheiat pentru Rafael Nadal, în vârstă de 38 de ani, care a fost eliminat de Novak Djokovic în turul al doilea al probei de simplu şi care a declarat atunci că se va gândi la ce va face cu cariera sa "după Jocurile Olimpice". Carlos Alcaraz rămâne în competiţie la simplu, el calificându-se în sferturi.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicerafael nadalcarlos alcaraztenis 

viewscnt
Articole similare