Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finanţatorul Rapidului, satisfăcut de rezultatul din derby în ciuda prestaţiei slabe: ”Per total sunt mulţumit, nu mai credeam în egalare”

Finanţatorul Rapidului, satisfăcut de rezultatul din derby în ciuda prestaţiei slabe: ”Per total sunt mulţumit, nu mai credeam în egalare”

Rapid

Comentarii

Primul derby dintre DInamo şi Rapid din ultimii şase ani şi jumătate s-a încheiat la egalitat, scor 1-1.

Rapid şi Dinamo s-au confruntat sâmbătă seara, în prima întâlnire directă oficială din ultimii şase ani. După ce ”câinii” au deschis scorul în debutul reprizei secunde prin Torje, soarta meciului părea decisă. Însă, în ultimele minute, Carnat a dat lovitura cu o super execuţie.

Mijlocaşul împrumutat de la CFR i-a salvat pe giuleşteni pe final de meci, într-un moment în care nici finanţatorul echipei nu mai spera la egalare. Victor Angelescu a dezvăluit că a fost mulţumit, în final, de rezultat, întrucât nu credea că echipa sa mai putea să obţină vreun punct.

Finanţatorul Rapidului, satisfăcut de rezultatul din derby în ciuda prestaţiei slabe

E un punct câştigat, mai ales că am dat gol în minutul 91. Sunt mulţumit, normal. E păcat că se întâmplă acest lucru, că nu vor fi spectatori. Normal ar trebui să îi lase pe cei vaccinaţi să vină la stadion. Sincer, nu mai speram în egalare.

Felicit Dinamo pentru joc, au jucat foarte bine în seara asta. Am făcut un meci foarte bun cu CFR şi ştiam că o să fie foarte greu cu Dinamo. Avem 22 de puncte după 13 etape, zic că suntem bine pentru o nou-promovată. Am jucat slab până la gol. Per total sunt mulţumit”, a spus Angelescu.

Afla mai multe despre: rapiddinamo rapidvictor angelesculiga 1 

viewscnt
Articole similare