Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finlanda - România | ”Tricolorii” riscă tot, noi pariem deştept la Betano

Finlanda - România |  ”Tricolorii” riscă tot, noi pariem deştept la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Pe Edi Iordănescu îl trec fiori reci. O înfrângere la Helsinki e sinonimă cu retrogradarea în Liga C din Nations League. Ne trezim în ultimul ceas?

Ultima impresie contează! Pe asta se bazează şi ”tricolorii”, care ştiu că o victorie cu Finlanda i-ar scăpa de ultimul loc în grupă şi ar menţine intact recordul României, care n-a pierdut niciodată în istorie la Helsinki.

Fără Ianis, absent de durată, fără căpitanul Chiricheş, accidentat stupid, dar şi fără Stanciu, încă nerecuperat complet, dar şi cu povara unor rezulate modeste în spate, România lui Edi trebuie să rişte tot. Finlanda are nevoie de victorie ca să mai spere la primele locuri, astfel că sunt premisele unui meci deschis. Merită încercată cota 2.25 la Betano, peste 2.5 goluri.

E presiune mare. Şi pe ai noştri, şi pe ai lor

Atât ”tricolorii”, cât şi finlandezii au reuşit câte o victorie în grupa din Nations League. Noi i-am bătut pe ei, ei au bătut-o pe Muntenegru. Prea puţin pentru pretenţiile ambelor echipe, aşa că e foarte probabil să vedem un meci cu multă determinare, de multe ori mai presus de regulament. Cota 2.05 pentru ”peste 4.5 cartonaşe galbene” la Betano ar trebui să le facă ochii mari tuturor pariorilor.

Ne trezim când nimeni nu ne mai dă nicio şansă

”Tricolorii” au suprins de multe ori atunci când toată lumea îi vedea la pământ. Ne amintim de victoria cu Austria din deplasare sau cea din Islanda. Nici la Helsinki, România nu e favorită.

Dacă ne luăm după planurile selecţionerului, vom vedea o echipă cu trei atacanţi: Puşcaş, Man şi Tănase, dar şi cu doi mijlocaşi care pot ajuta linia ofensivă: Cicâldău şi Răzvan Marin. În aceste condiţii, n-ar trebui să lipsească ocaziile de gol, iar o reuşită a ”tricolorilor” în prima repriză are o cotă fabuloasă la Betano: 2.45.

Echipe probabile:

Finlanda: Hradecky; Uronen, Vaisanen, Tenho, Jensen, Niskanen; Lingman, Camara, Schuller; Callman, Pukki
România: I. Radu - Raţiu, A. Rus, Nedelcearu, N. Bancu - R. Marin, T. Băluţă, Cicâldău - D. Man, G. Puşcaş, Fl. Tănase

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare