Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiorentina a renunţat la un jucător român: ”Nu a convins pe deplin!”

Fiorentina a renunţat la un jucător român: ”Nu a convins pe deplin!”

Fotbal

Comentarii

Fiorentina, locul 4 în Serie A, este foarte strictă în privinţa tinerilor jucători din propria curte.

Strategia clubului Fiorentina este una foarte simplă, în această perioadă: rezultatele rapide sunt prioritare.

Fiorentina a renunţat din nou la Eduard Duţu

Aşadar, jucătorii tineri trebuie să se ridice la un nivel foarte înalt pentru a putea prinde minute sub comanda lui Vincenzo Italiano.

Şapte jucători U21 are Fiorentina în lotul mare - Tommaso Vannucchi, Tommaso Martinelli, Pietro Comuzzo, Lorenzo Amatucci, Michael Kayode şi Gino Infantino. Dintre aceştia, doar italianul de origine nigeriană, Michael Kayode, este titular.

Din păcate pentru fotbalul românesc, fundaşul central Eduard Duţu, fost internaţional U17 şi U20, ajuns la 22 de ani, nu pare să fie considerat o soluţie de viitor pentru Fiorentina.

Fotbalistul născut la Roma, trecut prin toate grupele de juniori ale celor de la Fiorentina, înregistrează împrumut după împrumut, fără referinţe dătătoare de speranţe.

Presa italiană anunţă că Eduard Duţu va fi trimis înapoi de Ancona, la Fiorentina, deoarece fotbalistul român nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

  • Ancona se află pe locul 14 în Serie C - Grupa B, şi se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Cu toate acestea, nu va rămâne la Fiorentina nicio secundă: va fi trimis direct la Virtus Francavilla, aflată pe locul 18 în Serie C - Grupa C, aflată şi ea în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Aventura anconeană a lui Eduard Duţu se apropie acum de sfârşit: fundaşul român, care nu a convins niciodată pe deplin, se întoarce la Fiorentina, dar va fi apoi împrumutat la Virtus Francavilla”, a anunţat ”ilrestodelacarlino.it”.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Duţu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: eduard dutufiorentinaanconavirtus francavilla 

viewscnt
Articole similare