Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Alexandru Tudor a devenit golgheterul echipei la FCSB 2 şi i-a impresionat pe cei din club: "E copia fidelă a tătălui său" | EXCLUSIV

Fiul lui Alexandru Tudor a devenit golgheterul echipei la FCSB 2 şi i-a impresionat pe cei din club: "E copia fidelă a tătălui său" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Tudor (18 ani) este fiul fostului arbitru internaţional Alexandru Tudor (51 de ani), iar tânărul e legitimat la FCSB, unde joacă la echipa a doua, în Liga 3. Managerul general Mihai Stoica a vorbit despre fotbalistul ofensiv.

Mihai Stoica, despre Vlad Tudor, fiul lui Alexandru Tudor

Fiul fostului arbitru Alexandru Tudor, angajat la FCSB, joacă la echipa lui Gigi Becali. Vlad Tudor are 18 ani, joacă atacant lateral şi are succes la echipa secundă, din Liga 3. 

Sâmbătă, jucătorul ofensiv a marcat în victoria cu CS Dinamo, scor 3-1. Vlad Tudor a venit de la FC Argeş şi a devenit golgheter la FCSB 2, în acest sezon. Odată cu reuşita din partida cu alb-roşii, atacantul lateral a ajuns la patru goluri în cinci etape.

Mihai Stoica l-a cunoscut pe Vlad Tudor şi a găsit rapid un punct comun cu celebrul său tată, Alexandru Tudor. Conducătorul de la FCSB încă îl descoperă din punct de vedere fotbalistic. 

"E copia fidelă a tătălui său, vorbind despre fizic. E disciplinat, îşi face treaba, marchează, a jucat în margine. E atacant lateral şi uite că marchează, marchează cu regularitate. E foarte, foarte serios. 

(n.r. - Va ajunge fotbalist important la FCSB sau la un alt club măcar?) Eu mărturisesc că s-a întâmplat să-l văd un meci aproape întreg abia azi (n.r. - în victoria cu CS Dinamo)", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Alexandru Tudor, angajatul de încredere al lui Gigi Becali la FCSB

În 2019, Gigi Becali declara că are mai multă încredere în Alexandru Tudor decât în el şi că se întâlneşte cu fostul arbitru în fiecare zi la biserică. De altfel, fostul arbitru riguros din prima ligă de fotbal a României are un post în cadrul academiei FCSB din Berceni. 

”Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club. Mai întâi la Dumnezeu şi mai apoi la club. Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în faţă la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine”, susţinea în trecut finanţatorul FCSB. 

 

Afla mai multe despre: vlad tudoralexandru tudorfcsbcs dinamo fcsb 2mihai stoicavlad tudor fiu alexandru tudor 

viewscnt
Articole similare