You are here:

Fiul lui Gigi Mulţescu a oferit prima reacţie după moartea tatălui său: „Suntem devastaţi!”

Fiul lui Gigi Mulţescu a oferit prima reacţie după moartea tatălui său: „Suntem devastaţi!”

Dinamo București

Comentarii

Cătălin, fiul lui Gigi Mulţescu, a oferit prima reacţie după aflarea veştii că tatăl său s-a stins din viaţă.

Cătălin Mulţescu, reacţie emoţionantă după moartea tatălui său

Gigi Mulţescu, legendarul fotbalist şi antrenor, s-a stins din viaţă la vârsta de 72 de ani, după mai multe probleme de sănătate. Cătălin Mulţescu, fiul acestuia, a oferit primele declaraţii şi a dezvăluit cât de afectată este întreaga familie după aflarea acestei veşti.

„Suntem bulversaţi, suntem devastaţi! S-a întâmplat azi-noapte. Încercăm să ne adunăm să vedem ce avem de făcut în continuare”, a spus Cătălin Mulţescu, potrivit iamsport.ro.

Gigi Mulţescu, legenda clubului Dinamo, a pierdut lupta cu viaţa din cauza unei pneumonii severe. Acesta nu mai putea respira fără ajutorul unei măşti de oxigen, însă, în ciuda eforturilor medicale, organismul său a cedat.

Mesaj emoţionant postat de Dinamo pentru Gigi Mulţescu

„Odihnă veşnică, Gigi Mulţescu!

Toate gândurile dinamoviştilor pleacă acum spre familia celui ce a fost marele Gheorghe Mulţescu.

Nea Gigi a fost alături de Dinamo atât atunci când câştiga campionate, ca jucător (1979-1985), oferindu-ne momente de neuitat pe care le transmitem şi astăzi, din generaţie în generaţie, golul cu Hamburg fiind unul dintre ele, cât şi în vremuri gri şi negre, ca antrenor al echipei noastre.

Nea Gigi n-a ezitat să fie alături de clubul pe care l-a iubit şi a răspuns mereu cu “Prezent” atunci când i-a fost cerut sprijinul, acceptând responsabilitatea postului de antrenor în situaţii extreme, chiar şi pe final de carieră, când starea de sănătate nu mai era favorabilă.

Întreaga suflare dinamovistă îţi mulţumeşte pentru tot ce ai fost şi pentru tot ce ai făcut în această viaţă, Gigi Mulţescu! Veşnic un model de dinamovist şi un exemplu de dinamovism”, au notat oficialii „câinilor”.

Afla mai multe despre: gigi multescudinamomesaj 

viewscnt
Articole similare