You are here:

”Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B”. Ianis Hagi, subiect de discuţie în presa internaţională

”Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B”. Ianis Hagi, subiect de discuţie în presa internaţională
Comentarii

Ianis Hagi este în cea mai grea perioadă a carierei. Fotbalistul nu mai este dorit la Rangers de antrenorul belgian Phelippe Clement, care l-a trimis la echipa a doua.

Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi

Trecut pe linie moartă în Scoţia, Ianis Hagi se află într-un moment de cumpănă al carierei. Cotidianul AS a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi.

"Ianis Hagi e într-o situaţie foarte dificilă la Rangers. Fiul legendarului Gică Hagi a fost exclus din primul 11 al lui Rangers B după ce s-a certat cu antrenorul Philippe Clement la mijlocul lui august.

Ianis şi-a acuzat antrenorul de minciună când a postat pe social media că nu a cerut niciodată să plece. După aceste acuzaţii, Clement i-a aplicat duşul rece, iar Ianis nu a jucat în noul sezon decât pentru România.

Pe Ianis nu l-au ajutat nici vorbele tatălui său, care a spus public că Rangers i-a tratat fiul în mod 'execrabil'. Consecinţele au fost cele mai rele posibile.

Mesajul lui Rangers e unul puternic pentru jucător, care, cu toate acestea, a spus recent că vrea să lupte pentru a-şi recâştiga locul". 

  • Ianis Hagi a revenit la Rangers odată cu sfârşitul împrumutului său din Spania, de la Deportivo Alaves. Hagi nu a reuşit să se impună în La Liga, iar revenirea sa la Rangers a fost una inevitabilă.

Hagi nu face parte din lista scoţienilor pentru partidele din UEFA Europa League. Rangers o va înfrunta pe FCSB în această fază a competiţiei.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgică hagi 

viewscnt
Articole similare