Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FK Bodø/Glimt - Sepsi | Pariem cu mintea, nu cu sufletul. Cote de neratat la Betano

FK Bodø/Glimt - Sepsi  | Pariem cu mintea, nu cu sufletul. Cote de neratat la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Invincibilă cu Liviu Ciobotariu pe bancă, Sepsi se află în faţa testului suprem în ultima zi de vară. Norvegienii de la Bodø/Glimt sunt o maşinărie de goluri pe teren propriu. Diferenţa de valoare în favoarea nordicilor s-a văzut la remiza (2-2) de la Sfântu Gheorghe, astfel că doar o minune i-ar putea trimite pe covăsneni în grupele Conference League. Dar minunile nu se petrec în fiecare zi…

Norvegienii, favoriţi din toate poziţiile

Cu 3-0 a câştigat Bodø/Glimt ambele meciuri jucate acasă în preliminariile Conference League. Mai întâi, norvegienii i-au învins pe cehii de la Bohemians, apoi au trecut de Pyunik Yereven. cunoştinţa de tristă amintire a CFR-ului. Atât cu cehii, cât şi cu armenii, Bodø/Glimt s-a impus clar şi în deplasare. În urmă cu mai puţin de doi ani, liderul din Norvegia o surclasa, pur şi simplu, pe Roma lui Mourinho (6-1).

Pentru Bodø/Glimt, returul cu Sepsi va însemna o provocare uriaşă. Norvegienii au o medie de aproape trei goluri marcate în meciurile de acasă, în timp ce echipa lui Ciobotariu n-a luat niciun gol în deplasare în toate competiţiile din acest sezon. Cel mai probabil, vom vedea o dominare copioasă a nordicilor, cu o avalanşă de şuturi la poarta lui Niczuly. Cota pentru victoria încă din prima repriză a lui Bodø/Glimt (1/1) merită încercată - 1.75 la Betano.

Fazele fixe, speranţa lui Sepsi

Loviturile de la 11 metri au ajutat-o pe Sepsi să evite înfrângerea în turul cu Bodø/Glimt (2-2). Alimi şi Matei au egalat de fiecare dată din penalty. Cotă 8.00 la Betano au covăsnenii ca să primească o lovitură de la 11 metri şi în Norvegia. În schimb, gazdele au o cotă mult mai mică pentru acelaşi pariu (3.40). Dacă la Sfântu Gheorghe, norvegienii au avut 10 cornere, este de aşteptat ca si acasă să beneficieze de multe lovituri de colţ. 4.00 este cota la Betano pentru ca Bodø/Glimt să aibă cel puţin tot atâtea cornere (10) ca în meciul tur.

Echipe probabile:

FK Bodø/Glimt: Haikin – Wembangomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan – Fet, Berg, Gronbaek – Pellegrino, Moumbagna, Guliksen

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Cr. Bălaşa, Ninaj, Dumitrescu – J. Rodriguez, Păun – Aganovic, C. Matei, Ştefănescu – Safranko

Afla mai multe despre: advertorialbodo glimt - sepsi 

viewscnt
Articole similare