You are here:

FK Csikszereda, invincibilă după şapte etape în Liga 2. Echipa lui Robert Ilyeş a obţinut o nouă victorie în drumul spre Superliga

FK Csikszereda, invincibilă după şapte etape în Liga 2. Echipa lui Robert Ilyeş a obţinut o nouă victorie în drumul spre Superliga

Liga 2

Comentarii

FK Csikszereda a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, echipa CSC Dumbrăviţa, în ultimul meci al etapei a şaptea din Liga 2.

Pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, liderul ligii secunde, FK Csikszereda s-a impus la limită în faţa formaţiei din Dumbrăviţa. Elevii lui Robert Ilyeş au înscris unicul gol al înfruntării în minutul 70, când Jozef Dolny l-a lobat pe portarul oaspeţilor, Miklos, în urma unei pase trimisă de Anderson Ceara.

O nouă victorie pentru Csikszereda, în Liga 2

Dolny a marcat astfel al cincilea său gol din acest sezon, iar FK Csikszereda este lider autoritar în liga secundă, cu şapte victorii din şapte meciuri, adunând 21 de puncte. Dumbrăviţa se află pe locul al 10-lea, cu 10 puncte.

În următoarea etapă, formaţia din Miercurea Ciuc se depleasează la Bucureşti pentru partida cu Steaua Bucureşti, din Ghencea. Echipa lui Daniel Opriţa ocupă locul trei în clasament şi este singura echipă în afara liderului clasamentului ligii secunde fără înfrângere, după şapte etape.

Şase puncte este diferenţa dintre cele două echipe, înaintea etapei a opta.

Afla mai multe despre: liga 2csikszeredacsc dumbravita 

viewscnt
Articole similare