Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FK TSC Backa Topola, adversara FCSB-ului din turul doi preliminar al Ligii Europa! Sârbii erau în liga secundă în urmă cu un an

FK TSC Backa Topola, adversara FCSB-ului din turul doi preliminar al Ligii Europa! Sârbii erau în liga secundă în urmă cu un an

FCSB

Comentarii

FCSB se va deplasa în Serbia pentru turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Roş-albaştrii o vor înfrunta, în manşă unică, pe FK TSC Backa Topola, pe 17 septembrie.

FCSB porneşte ca favorită în deplasarea din Serbia, însă nu va avea deloc o misiune uşoară. Elevii lui Toni Petrea vor înfrunta o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în campionatul din ţara vecină României.

Totuşi, după primele şase etape, Backa Topola traversează o formă slabă la nivel intern. Se află abia pe locul 11, cu doar 8 puncte câştigate din două victorii şi alte două egaluri. Golaverajul celor de la Backa Topola este 13-13, ceea ce arată că sârbii sunt periculoşi în atac, dar vulnerabili în apărare. Viitoarea adversară a FCSB-ului a suferit chiar în ultima etapă din Super Liga o înfrângere severă pe terenul liderei Steaua Roşie Belgrad, scor 5-0.

FK TSC Backa Topola este fondată în anul 1913, având o istorie de 107 ani. Arena pe care îşi desfăşoară jocurile de acasă are o capacitate de 5.000 de locuri. În sezonul competiţional 2018-2019, Backa Topola a câştigat liga a doua din Serbia, ceea ce a condus la promovarea în primul eşalon al fotbalului sârb. Deşi au o istorie îndelungată, adversarii roş-albaştrilor nu au reuşit să cucerească un trofeu major în campionatul intern.

Lotul sârbilor este cotat de către Transfermarkt la 10.68 de milioane de euro. Cei mai valoroşi jucători de la Backa Topola sunt Nenad Lukic (25 de ani, vârf retras) şi Vladimir Siladji (25 de ani, atacant central), ambii cotaţi de Transfermarkt la 450.000 de euro. Prin comparaţie, FCSB valorează puţin peste 29 de milioane de euro iar cei mai scumpi fotbalişti sunt Florinel Coman (5.5 milioane de euro) şi Dennis Man (5 milioane de euro).

Afla mai multe despre: fcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare