You are here:

Flamengo - Al Hilal 3-1, în semifinalele CM al Cluburilor. Formaţia lui Răzvan Lucescu ratează duelul cu Jurgen Klopp şi FC Liverpool

Flamengo - Al Hilal 3-1, în semifinalele CM al Cluburilor. Formaţia lui Răzvan Lucescu ratează duelul cu Jurgen Klopp şi FC Liverpool
Comentarii

Al Hilal a ratat calificarea în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Deşi a condus cu scorul de 1-0, formaţia lui Răzvan Lucescu a fost întoarsă după pauză. Flamengo se va duela în finala Campionatului Mondial al Cluburilor cu învingâtoarea dintre Liverpool, campioana Europei şi Monterey, campioana Americii Centrale şi de Nord.

Flamengo - Al Hilal 3-1 (Arrascaeta 49, Henrique 79, autogol Albulayhi 81/ Dawsari 19)

Echipele de start:

Flamengo (4-2-3-1): Alves - Rafinha, Caio, Mari, Filipe Luis - Arao, Gerson - De Arrascaeta, Ribeiro, Henrique - Gabriel
Rezerve: Batista, Berrio, Vitinho, Lincoln, Rodinei, Rhodolfo, Cesar, Piris, Reinier, Diego, Rene, Thuler
Antrenor: Jorge Jesus

Al Hilal (4-2-3-1): Al Muaiouf - Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani - Eduardo, Cuellar - Carrillo, Giovinco, Al Dawsari - Gomis
Rezerve: Al Abed, Al-Ghamdi, Al Hafith, Al-Waked, Babhir, Jahfali, Kadesh, Khribin, Kurdi, Otayf
Antrenor: Răzvan Lucescu

Min 82. GOOL Flamengo! Drumul lui Al Hilal se opreşte aici. Saudiţii îşi marchează un autogol, iar brazilienii conduc cu scorul de 3-1

Min 79. GOOL Flamengo! Bruno Henrique marchează şi aduce în avantaj formaţia lui Jorge Jesus

Min 49. GOOOL Flamengo! Brazilienii restabilesc egalitatea prin De Arrascaeta

La pauză, Hilal conduce cu 1-0

Min 19. GOOOOL Al Hilal! Saudiţii deschid scorul în urma unei acţiuni şcoală. Finalizarea îi aparţine lui Al Dawsari

 

 

Min 15. Replică imediată a lui Al Hilal. Otayf scapă singur cu Alves, dar portarul brazilian intervine extraordinar

Min 14. Gerson are şansa deschiderii scorului după o ieşire greşită a portarului Al Muaiouf

Min 7. Al Hilal îşi arată colţii. Corner din flancul stâng executat de Giovinco, mingea trece puţin peste poartă

Va fi un duel între campioana Asiei, Al Hilal, şi campioana Americii de Sud, Flamengo. În sferturi, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a învins formaţia Esperance Tunis, campioana Africii, scor 1-0, în timp ce Flamengo ia startul direct din semifinale.

Unicul gol al meciului dintre Al Hilal şi Esperance Tunis a fost marcat de Gomis, în minutul 73, după o superbă execuţie a atacantului francez, care a săltat mingea elegant peste un adversar, înainte de a şuta.

Acum, Răzvan Lucescu îşi concentrează atenţia asupra duelului cu Flamengo, care o poate duce pe echipa sa într-o finală de vis cu Liverpool.

"Toată lumea ştie că Brazilia produce foarte mulţi jucători talentaţi. Poate că cei mai talentaţi jucători din lume sunt brazilieni. În acelaşi timp, în fotbal nu e vorba doar despre talent.

Avem speranţele noastre, avem o motivaţie uriaşă, am venit neavând nimic de pierdut, după o perioadă fantastică în care am câştigat Liga Campionilor Asiei.

Ştim că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din lume, pentru că pentru a fi campioana Americii de Sud, venind din Brazilia, înseamnă că e una dintre cele mai bune echipe din lume.

Nu cred că faptul că Jesus a fost aici ne afectează sau că grupul nostru îl va afecta pe Jesus. E un meci care se va disputa între aceste două echipe", a declarat Răzvan Lucescu, înaintea meciului.

Răzvan Lucescu visează la o finală cu Liverpool

Câştigătoarea acestei semifinale are şanse mari să întâlnească Liverpool, în ultimul act al competiţiei. În cealaltă semifinală se vor întâlni câştigătoarea meciului Monterrey – Al Sadd şi echipa Liverpool, campioana Europei. Meciul va avea loc la 18 decembrie.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Ultimele trei ediţii ale competiţiei mondiale a cluburilor au fost câştigate de Real Madrid. Spaniolii nu au mai reuşit câştigarea Ligii Campionilor în acest an, astfel că Europa este reprezentată de noua deţinătoare a trofeului, Liverpool.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare