Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican îi laudă pe cei de la FCSB înainte de partida din campionat! ”Ei nu sunt de nivelul lui Dinamo!”

Flavius Stoican îi laudă pe cei de la FCSB înainte de partida din campionat! ”Ei nu sunt de nivelul lui Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut, vineri seara, scor 1-2, contra lui FC Argeş, într-un meci care a contat pentru etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1.

"Câinii" au înregistrat o nouă înfrângere în Liga 1 şi rămân pe penultimul loc. În următoarea partidă, Dinamo va juca contra rivalilor de la FCSB, pe 30 ianuarie, iar partida va putea fi umărită în format video-text, pe telekomsport.ro. 

Înainte de meciul direct, antrenorul "câinilor", Flavius Stoican, i-a lăudat pe cei de la FCSB şi a spus că echipa lui Gigi Becali nu este la nivelul clubului pe care el îl conduce. Dinamo traversează probleme grave financiare şi încearcă să se salveze de la retrogradare. 

”Întâlnim FCSB cu jucători de milioane de euro, cu experienţă, care se bat la campionat, cu antrenori, patroni, cu tot. Au o echipă foarte bună, să vedem dacă noi reuşim să ne ridicăm la nivelul lor, mai ales că transferurile pe care noi le-am făcut, după spusele conducerii adverse şi mă refer că FCSB nu este de nivelul lui Dinamo. Vom vedea la meci dacă au sau nu dreptate”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului cu FC Argeş. 

FC Argeş - Dinamo 2-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Işfan '51 şi Şerban '69 (penalty) pentru FC Argeş, respectiv Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamo-fcsb-flavius stoican 

viewscnt
Articole similare