Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican îşi încurajează jucătorii după înfrângerea cu Rapid: ”Au muncit, îi felicit”

Flavius Stoican îşi încurajează jucătorii după înfrângerea cu Rapid: ”Au muncit, îi felicit”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa Mioveni, scor 2-1, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Rapid are 24 de puncte şi e pe locul secund în campionat.

Flavius Stoican îşi încurajează jucătorii după înfrângerea cu Rapid: ”Au muncit, îi felicit”

În minutul 8, arbitrul Mladinovici a anulat, după analiza VAR, un gol al Rapidului, înscris de Papeau. În minutul 23 Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap la un corner. Oaspeţii au rămas în zece oameni în minutul 34, când V. Pop a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Antonio Sefer a egalat în minutul 39, iar golul victoriei giuleştene a fost înscris în minutul 87, de Luckassen.

Flavius Stoican, antrenorul echipei CS Mioveni, a vorbit despre partida de azi. 

”Vreau să felicit echipa gazdă că a luat 3 puncte, dar vreau să îmi felicit aceşti băieţi care în 10 oameni au crezut în şansa lor. Sunt trist pentru că era un punct de moral. Am jucători care îşi doresc, vor să iasă din situaţia asta şi cu siguranţă vom ieşi, veţi vedea. E dezamăgitor pentru că au alergat, au muncit. Dar ăsta este fotbalul, capul sus. Vom fi mai buni de la un meci la altul. Publicul îi impinge de la spate. Săpunaru de admirat, pune suflet, la fel şi publicul. Săpunaru este un lider”, a declarat Flavius Stoican după meci. 

Au evoluat următoarele echipe:

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore (Cr. Albu 69), J. Morais (F. Ştefan 61) – Kait (Emmers 38), Crepulja, Sefer (69 Pănoiu) - Papeau, Dugandzic, Costache (Luckassen 69). ANTRENOR: Adrian Mutu

CS MIOVENI: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti (Kabananga 90) - Oancea, Lixandru, V. Pop, Trif (Burlacu 85) – Blănaru (Rădescu 46), Krasniqi (Carnat 49), Buziuc (Panait 46). ANTRENOR: Flavius Stoican

Afla mai multe despre: rapidcs mioveni 

viewscnt
Articole similare