Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, plin de încredere după egalul cu Rapid! ”Nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele care sunt deasupra noastră!”

Flavius Stoican, plin de încredere după egalul cu Rapid! ”Nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele care sunt deasupra noastră!”

FC U Craiova

Comentarii

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, în compania echipei FC U Craiova 1948, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Oltenii puteau da lovitura pe final, când Moldovan a scos mingea de pe linia porţii, dar meciul de la Mioveni s-a terminat la egalitate. La finalul partidei, antrenorul oltenilor, Flavius Stoican, a fost plin de încredere şi a spus că echipa lui nu este cu nimic mai prejos faţă de echipele care ocupă o poziţie mai bună în clasament decât FC U Craiova 1948. 

 ”Nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele care sunt deasupra noastră!”

”Rapid a avut iniţiativa, cel puţin în prima repriză, apoi în a doua repriză, lucrurile s-au echilibrat. Au avut şi ei ocazii, dar am avut şi noi o ocazie monumentală, când puteam să plecăm cu cele trei puncte.

Este un punct de moral, pe care îl acumulăm în clasament şi ne dă încredere că nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele care sunt deasupra noastră”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului. 

După minutul 70, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane aflate la tribuna 1. O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei, iar Cristian Săpunaru s-a dus direct în faţa persoanelor aflate la tribună, în timp ce Buşu a aruncat pe margine recipientul. Imediat, a început un conflict de la distanţă între cele două părţi, fiind aruncate cuvinte grele. 

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-liga 1-rapid-flavius stoican 

viewscnt
Articole similare