Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican s-a enervat după înfrângerea din amicalul cu Clinceni! ”I-a făcut arbitrul cadou un penalty domnului Chirilă!”

Flavius Stoican s-a enervat după înfrângerea din amicalul cu Clinceni! ”I-a făcut arbitrul cadou un penalty domnului Chirilă!”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a pierdut amicalul disputat cu Academica Clinceni, scor 2-3.

Pentru olteni au marcat Ondaan (11) şi Sidibe (77). La Academica Clinceni au punctat Cascini (50), Moulin (61) şi Omoh (82). Golul decisiv a fost marcat din lovitură de la 11 metri.

 La finalul meciului, noul antrenor al oltenilor, Flavius Stoican, a fost supărat şi a acuzat arbitrajul. 

 ”I-a făcut arbitrul cadou un penalty domnului Chirilă!”

”A fost un meci amical, un meci la care am vrut să văd toţi jucătorii pe care îi antrenez. Mi-a plăcut prima repriză, destul de bună, o echipă care poate chiar să devină echipă. Vorbesc despre echipa noastră. Noi am primit ultimul gol sau unul dintre goluri din penalty, domnul Fluieran i l-a făcut cadou domnului Chirilă”, a spus Flavius Stoican. 

De asemenea, Stoican a vorbit şi despre naţionala României, după înfrângerea cu Germania. 

”Important e că au jucat acum. Au un moral foarte bun, chiar dacă au pierdut, e o înfrângere cât o victorie, prin faptul că jucăm acum cu Armenia şi avem încredere în forţele noastre şi nu suntem o echipă timorată, fără entuziasm. Suntem mai buni, am demonstrat lucrul ăsta şi cred că o să reuşim”, a spus antrenorul oltenilor. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-clinceni-stoican 

viewscnt
Articole similare