You are here:

Flora Tallinn - Farul 0-2. Echipa "Regelui" Hagi, calificare fără emoţii în play-off-ul Conference League. Rivaldinho şi Budescu, cu un gol superb, au marcat

Flora Tallinn - Farul 0-2. Echipa "Regelui" Hagi, calificare fără emoţii în play-off-ul Conference League. Rivaldinho şi Budescu, cu un gol superb, au marcat

Farul Constanța

Comentarii

Farul a învins şi în Estonia pe Flora Tallinn, scor 2-0, şi s-a calificat fără emoţii în play-off-ul Conference League, unde va întâlni pe învinsa dintre Qarabag şi Helsinki.

LIVE TEXT | Flora Tallinn - Farul 0-2 (Rivaldinho 4, Budescu 18)

Echipele de start:

Flora Tallinn: Grunvald - Hussar, Kuusk, Seppik, Kallaste - Vassilijev, Miller - Kuraksin, Alliku, Ojamaa - Zenjov
Rezerve: Paplavskis - Lapa, Lukka, Mihaailov, Kolobov, Purg, Lilander, Pajo, Veering, Vain
Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Băluţă, Nedelcu, Artean - Mazilu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi - Muşat, Queiros, Vînă, Vianna, Andronache, Boli, Carnat, Grameni, Grosu, Sali, Dussaut

Min. 90+3 - Final! Calificare fără mari emoţii pentru Farul, după ce a marcat două goluri rapide în Estonia.

Min. 54 - Ocazie Farul! Budescu trage în blocaj, din careu, după o pasă cu călcâiul a lui Rivaldinho.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 18 - GOOOOOOOOLLLLLL FARUL! Budescu marchează un gol excepţional! Exterior de la marginea careului de 16 metri, cu efect, nicio şansă pentru portarul advers.

Min. 4 - GOOOOOOOLLLLLL FARUL! Rivaldinho înscrie repede şi calificarea pare rezolvată! Recuperea lui Băluţă şi o combinaţie scurtă cu Mazilu, o centrare pusă în faţa porţii perfect pentru Rivaldinho au dus la golul marcat de brazilian simplu, cu latul.

Min. 1 - A început meciul.

După victoria clară din tur, scor 3-0, elevii lui Gică Hagi sunt favoriţi la calificarea în play-off. Astfel, „marinarii” ar mai fi la un singur pas de accedereea în grupele Conference League.

Antrenorul Florei Tallinn vrea revanşa în returul cu Farul: ”Vom câştiga meciul de mâine!”

După 3-0 la Ovidiu, Farul pleacă mare favorită la calificarea în play-off-ul Conference League. Returul se joacă miercuri, de la ora 19:00.

În ciuda înfrângerii din tur, antrenorul Florei crede că echipa sa este capabilă să întoarcă rezultatul. 

”Cel mai dureros lucru a fost golul înscris din corner în ultimul minut. La scorul de 0-2, şansele de a ne califica ar fi fost mai mari. Trebuie să evităm greşelile simple, e foarte important la acest nivel.

Situaţia nu s-a schimbat într-o săptămână, este dificil să ne calificăm. Vom câştiga meciul de mâine. Rămâne de văzut cu ce scor şi dacă vom avea şanse să ajungem măcar în prelungiri. Cred că acest lucru este o sursă de motivaţie pentru jucători înaintea meciului”, a declarat Jurgen Henn, conform Sport Delfi.

Afla mai multe despre: farulflora tallinnconference league 

viewscnt
Articole similare