Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Petre a găsit un viitor superstar la Dinamo: „Acest copil merită tot respectul meu!”

Florentin Petre a găsit un viitor superstar la Dinamo: „Acest copil merită tot respectul meu!”
Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate meciul cu Oţelul Galaţi din Cupa României, scor 3-3.

Florentin Petre a găsit un viitor superstar la Dinamo: „Acest copil merită tot respectul meu! Este foarte important şi util”

În urma acestui rezultat, Dinamo a fost eliminată din Cupă, însă Florentin Petre preferă să privească partea plină a paharului. Fostul mare dinamovist a avut doar cuvinte de laudă pentru unul dintre fotbaliştii echipei din Ştefan cel Mare.

Este vorba despre Costin Amzăr, fundaşul stânga al dinamoviştilor. Florentin Petre consideră că acest puşti are un viitor extraordinar în faţă şi a scos în evidenţă calităţile sale care îl pot face un lider adevărat la Dinamo.

„M-am simţit extraterestru aseară după meci, am văzut lucruri bune. Schimbate în bine. Echipa cu altă atitudine, au marcat şi patru goluri? 3 la ei, unu la noi. Mi-a plăcut foarte mult că ajungeau cu foarte mulţi jucători în faza de finalizare, plus că acest copil Amzăr merită tot respectul meu.

Am declarat cu mult timp în urmă că e unul dintre copiii pe care eu îi admir şi îi susţin din toate punctele de vedere. Dacă toţi ar juca cu atitudinea şi determinarea lui cu siguranţă Dinamo nu are pe poziţia de acum.

Din punct de vedere al determinării şi atitudinii lui, e un jucător foarte important şi util. Dacă joacă cum joacă, ar trebui luat ca exemplu. Cum îl văd? Cum mă vedeam pe mine la Dinamo.

Să nu crezi că eu am fost, am fost un lider de vestiar prin felul cum jucam, cum mă antrenam, prin determinare. Coechipierii lui ar trebui să se uite mult mai atent la felul cum el joacă.

Orice jucător care pune suflet pentru mine este un jucător foarte important, jucător pe care îl admir şi îl respect”, a declarat Florentin Petre, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: florentin petredinamocostin amzar 

viewscnt
Articole similare