Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a aşteptat momentul oportun şi i-a dat replica lui Mbappe după transferul ratat la Real Madrid: "Nu există în această seară"

Florentino Perez a aşteptat momentul oportun şi i-a dat replica lui Mbappe după transferul ratat la Real Madrid: "Nu există în această seară"
Comentarii

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a primit o întrebare despre jucătorul lui PSG, Kylian Mbappe, după finala Champions League de la Paris.

Florentino Perez, despre Mbappe

Conducerea campioanei Europei a dorit să completeze atacul stelar al lui Real Madrid cu Mbappe, înaintea noului sezon. 

În următorii ani, "regina Europei" ar fi putut înspăimânta adversarele cu un trio de lux: Mbappe-Benzema-Vinicius. Totuşi, planurile madrilenilor au fost date peste cap de PSG şi dorinţa internaţionalului. 

Paris Saint-Germain a anunţat, săptămâna trecută, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025.

Mbappe, care a negociat cu Real Madrid, i-a mulţumit lui Florentino Perez pentru interesul manifestat, iar preşedintele echipei din LaLiga a avut un mesaj la rândul său. 

Şeful lui Real Madrid a aşteptat momentul oportun, imediat după cucerirea trofeului Champions League. 

"Mbappe? Nu există în această seară. E petrecea lui Real Madrid. El reprezintă ceva din trecut. Nimic nu s-a întâmplat. Real Madrid a avut un sezon perfect", a spus Florentino Perez. 

Imediat după ce a semnat cu PSG, Mbappe a oferit primele detalii. 

“Sunt foarte fericit. Am convingerea că aici pot continua să cresc într-o echipă care oferă toate mijloacele pentru a performa la cel mai înalt nivel. Sunt fericit şi că pot juca în continuare în Franţa, ţata în care m-am născut, am crescut şi m-am dezvoltat”, a declarat fotbalistul.   

Real Madrid, câştigătoarea Champions League

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59. În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului. Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR.

Partida a început cu peste 36 de minute întârziere, din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere al suporterilor în stadion. Mai mulţi fani chiar au încercat să forţeze accesul în arenă.

Afla mai multe despre: florentino perezmbappe 

viewscnt
Articole similare