You are here:

Florentino Perez aruncă bomba! Cristiano Ronaldo, OUT de la Juventus după doar un sezon? Anunţul zilei în Spania

Florentino Perez aruncă bomba! Cristiano Ronaldo, OUT de la Juventus după doar un sezon? Anunţul zilei în Spania
Comentarii

​Cristiano Ronaldo a fost din nou protagonistul serii în Europa. Dar nu datorită evoluţiei avute în meciul cu Atletico Madrid, ci pentru gestul dispreţuitor al atacantului lui Juventus faţă de fanii echipei spaniole.

La finalul meciului câştigat de elevii lui Diego Simeone cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de fundaşii centrali Jose Gimenez şi Diego Godin, Cristiano Ronaldo a răbufnit în zona rezervată mass-media şi le-a arătat pe degete jurnaliştilor câte trofee UEFA Champions League are în palmares, gest pe care a fost surprins făcându-l şi pe teren.

Starul portughez a făcut referire, desigur, la perioada petrecută la Real Madrid, acolo unde, timp de nouă ani, a bătut record după record şi a cucerit, printre altele, patru Ligi ale Campionilor şi patru Baloane de Aur.

Totuşi, o parte importantă a conducerii de lângă Florentino Perez nici nu vrea să mai audă de Cristiano Ronaldo, portughezul provocând dezamăgire prin plecarea sa la Juventus şi prin declaraţiile făcute ulterior la adresa clubului de pe Santiago Bernabeu, susţine presa spaniolă. Preşedintele Realului continuă, însă, să vorbească despre Ronaldo şi le-a mărturisit apropiaţilor că portughezul ar putea reveni la Manchester United.

Pe Old Trafford se anunţă o vară agitată, după un nou sezon ratat, iar pe lista "Diavolilor" s-ar afla Kylian Mbappe, Neymar şi Harry Kane. Cristiano Ronaldo este şi el o variantă, susţine presa engleză, însă nu reprezintă prima opţiune.

În vârstă de 34 de ani, Cristiano Ronaldo a mai jucat la Manchester United între 2003 şi 2009, perioadă în care şi-a trecut în palmares prima Ligă a Campionilor şi primul Balon de Aur. Au urmat nouă ani la Real Madrid, iar din vara anului 2018 joacă la Juventus. Până acum, atacantul portughez a adunat 21 de goluri şi 12 assist-uri, în 33 de meciuri jucate pentru "Bătrâna Doamnă".

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare