Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez, decizie surprinzătoare! Real Madrid vrea să îi strice planurile Barcelonei şi intră în cursa pentru Robert Lewandowski, după ce l-a ratat pe Mbappe

Florentino Perez, decizie surprinzătoare! Real Madrid vrea să îi strice planurile Barcelonei şi intră în cursa pentru Robert Lewandowski, după ce l-a ratat pe Mbappe

Real Madrid

Comentarii

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025, iar acum Real Madrid trebuie să se reorienteze.

Robert Lewandowski a intrat în ultimul an de contract cu Bayern, iar acesta este curtat intens de FC Barcelona, care vrea să îi aducă lui Xavi un vârf de calitate. Totuşi, misiunea Barcelonei ar putea să fie dificilă, după ce Real Madrid ar fi intrat în cursa pentru atacantul polonez. 

După ce Mbappe a decis să rămână la Paris, vârful lui Bayern Munchen ar putea să fie cel mai important transfer al lui Real Madrid din perioada de mercato care va urma. Alături de Lewandowski, pe Bernabeu ar putea ajunge şi Aurelien Tchouameni, mijlocaşul defensiv în vârstă de 22 de ani de AS Monaco, potrivit El Debate.

Ce salariu ”faraonic” va primi Kylian Mbappe după prelungirea contractului!

Starul din naţionala Franţei a semnat o înţelegere valabilă până în 2025, iar acum, ar urma să încaseze un salariu imens. Potrivit Sky Sports, francezul va încasa 60 de milioane de euro pe an, plus un bonus de 120 de milioane de euro la semnătură. 

Banii nu se opresc aici, iar Mbappe va încasa sume mari şi pentru goluri marcate, câştigarea Balonului de Aur sau triumful în Champions League. Un alt aspect care l-ar fi făcut pe Mbappe să o refuze pe Real Madrid ar fi fost câştigurile obţinute din publicitate. 

La PSG va încasa sută la sută din contractele de publicitate, în timp ce la Real Madrid 50 la sută din bani ar fi mers în conturile clubului. Mai mult decât atât, PSG i-ar fi oferit putere de decizie în privinţa alegerilor antrenorului clubului şi directorului sportiv.

Afla mai multe despre: paris saint-germain-real madrid-robert lewandowski 

viewscnt
Articole similare