Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez nu l-a vrut pe Cristiano Ronaldo la Real! Ce s-a întâmplat în 2009 şi de cine a fost convins

Florentino Perez nu l-a vrut pe Cristiano Ronaldo la Real! Ce s-a întâmplat în 2009 şi de cine a fost convins

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a plecat în această vară de la Real Madrid, iar odată cu plecarea portughezului au început să iasă la iveală mai multe amănunte neştiute ale relaţiei dintre el şi Florentino Perez. Preşedintele lui Real Madrid a fost foarte aproape să oprească transferul fotbalistului de la Manchester United, în vara lui 2009.

În acea perioadă, Real a încercat cu disperarea aducerea lui Cristiano pe "Santiago Bernabeu", dar nu Florentino Perez era cel care conducea negocierile pentru semnătura starului portughez, ci Ramon Calderon, care era pe atunci preşedintele clubului "blanco". La începutul anului 2009, Calderon a demisionat din funcţia pe care o ocupa şi la scurt timp a fost preluată de Florentino Perez. 

Odată devenit preşedinte, Perez a vrut să treacă pe linie moartă transferul lui Ronaldo, chiar dacă cele două cluburi erau deja înţelese, potrivit site-ului Goal. Aceeaşi sursă menţionează că Jorge Valdano, un fost mare jucător şi antrenor de la Real Madrid, a fost cel care l-a convins pe Perez să meargă mai departe cu mutarea. 

Cristiano Ronaldo a ajuns astfel la Real pentru o sumă record la acea vreme, 94 milioane de euro, a stat nouă ani şi a câştigat patru trofee UEFA Champions League, printre multe alte reuşite, atât individuale, cât şi la nivel de club. 

Recent, jucătorul lui Juventus a confirmat că Perez este motivul plecării sale de pe "Bernabeu": ”Pentru el am fost doar un business. Simţeam că în interiorul clubului nu mai eram privit la fel ca la început. În primii patru cinci ani era altfel, aveam senzaţia că sunt Cristiano Ronaldo. Ulterior însă, preşedintele mă privea diferit, nu mai eram fotbalistul acela indispensabil”, a asigurat fotbalistul în interviul din France Football.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoflorentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare