Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez s-a decis! El este antrenorul care îl va înlocui pe Zidane la Real Madrid. Fanii nu sunt deloc încântaţi

Florentino Perez s-a decis! El este antrenorul care îl va înlocui pe Zidane la Real Madrid. Fanii nu sunt deloc încântaţi

La Liga

Comentarii

După ce a eşuat în a-i convinge pe Mauricio Pochettino şi, mai apoi, pe Joachim Low, Florentino Perez a activat varianta a treia pentru înlocuirea lui Zinedine Zidane. Real Madrid se află deja în negocieri avansate cu un tehnician din Premier League.

Antonio Conte este în continuare sub contract cu Chelsea, dar italianul nu va mai continua la Londra, după ce s-a contrat de mai multe ori cu patronul Roman Abramovici. Lui Conte i s-a reproşat că s-a certat cu Costa şi David Luiz şi că nu a reuşit să gestioneze cum trebuie câştigarea titlului. A urmat un sezon dezamăgitor pe Stamford Bridge, iar despărţirea este iminentă.

Intrat în criză de timp, după ce a fost refuzat de Tottenham pentru Pochettino şi de Joachim Low, Florentino Perez a acceptat să ducă la nivelul următor negocierile cu Antonio Conte, chiar dacă nu e convins că stilul italianului se potriveşte pe Bernabeu.

În plus, în mai multe sondaje efectuate în presa din Spania, dintre toate numele vehiculate, Conte era varianta pe care fanii Realului şi-o doreau cel mai puţin.

CHELSEA E DE ACORD CU MUTAREA

În cazul în care ar trebui să-l concedieze, Chelsea îi va achita lui Conte o clauză de 20 de milioane de euro. Tocmai din acest motiv nu s-a reziliat încă înţelegerea cu antrenorul italian.

Oferta de la Real Madrid ar face ca această clauză să dispară. Conte ar fi dispus să renunţe la suma uriaşă ca să fie lăsat să antreneze pe Bernabeu.

Afla mai multe despre: florentino perezcontezidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare