Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez vrea să împrumute de la bănci 500 de milioane de euro. Planurile grandioase pe care le are

Florentino Perez vrea să împrumute de la bănci 500 de milioane de euro. Planurile grandioase pe care le are

Campionate

Comentarii

Florentino Perez vrea să împrumute de la bănci 500 de milioane de euro, bani pe care vrea să-i folosească la modernizarea stadionului, dar şi pentru a aduce un nou star pe Bernabeu.

Preşedintele lui Real Madrid are de ceva timp în plan să modernizeze stadionul Santiago Bernabeu. Daily Mail susţine că Florentino Perez vrea în acest sens să împrumut de la bănci o sumă uriaşă, 500 de milioane de euro. Propunerea urmează să fie înaintată în luna următoare membrilor din Consiliul de Administraţie.

Suma ar urma să fie plătit în următorii 35 de ani şi Perez speră că va reuşi să atragă un sponsor suficient de puternic, care să dea numele stadionului şi care să contribuie la amortizarea investiţiei. Însă, până acum, această misiune s-a dovedit a fi mai dificilă decât se aştepta. Nicio mare companie nu a fost de acord cu pretenţiile financiare înaintate de Perez.

Dincolo de invesiţia în stadion, Daily Mail scrie că are şi alte planuri cu o parte din această sumă. Preşedintele lui Real Madrid şi-a fixat o ţintă aproape imposibilă, să-i aducă pe Bernabeu pe Mbappe şi Neymar. Sau măcar pe unul dintre ei. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, fanii au tot aşteptat un înlocuitor de acelaşi calibru, dar perioada de transferuri s-a închis şi în urma ei au rămas dezamăgiri.



Însă Perez vrea să rezolve în vara următoare această problemă. Va intra în discuţii cu PSG pentru a-i transfera pe Mbappe şi Neymar sau măcar pe unul dintre ei.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmbappeneymarpsgbernabeu 

viewscnt
Articole similare