You are here:

Florin Andone, aşteptat cu braţele deschise! Echipa care îi pune contractul pe masă

Florin Andone, aşteptat cu braţele deschise! Echipa care îi pune contractul pe masă

Stranieri

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de Eldense, Florin Andone (31 de ani) este aşteptat cu braţele deschise la o nouă echipă.

Fostul atacant al lui Brighton sau Deportivo La Coruna, dar şi al echipei naţionale a României, Florin Andone, trece printr-o perioadă mai puţin fastă a carierei. Fotbalistul român este din nou liber de contract, după ce şi-a termina socotelile cu Eldense, echipă din liga a doua spaniolă.

Florin Andone, aşteptat cu contractul pe masă de o echipă din liga a patra spaniolă

Totuşi, Florin Andone nu duce lipsă de oferte din Spania, ţara unde s-a lansat în fotbalul important din Europa.

Patrick Messow, directorul general al echipei Atletico Baleares, a declarat că-l aşteaptă cu braţele deschise pe atacant să semneze un contract. Atletico Baleares a încercat să-l transfere pe Andone în vară, însă el a refuzat oferta. Totuşi, a rămas să se antreneze cu echipa, iar Messow speră ca în iarnă Andone să semneze, totuşi.

”Acum nu mă gândesc prea mult la asta. Mai sunt încă multe luni şi se pot întâmpla multe lucruri. Nu l-aş exclude niciodată pe Florin pentru că este un jucător pe care îl iubesc şi ştiu ce ne poate ajuta”, a declarat Patrick Messow, potrivit presei din Spania.

Atletico Baleares joacă în liga a patra din fotbalul spaniol şi luptă la promovare. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a mai evoluat pentru formaţia din Palma de Mallorca în sezonul 2013-2014, în care a marcat de 12 ori.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Andone în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin andonetransferofertaatletico balearesspania 

viewscnt
Articole similare