Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone şi-a cerut scuze în faţa lui Seedorf | Declaraţie surprinzătoare: "Am făcut multe greşeli din cauza caracterului"

Florin Andone şi-a cerut scuze în faţa lui Seedorf | Declaraţie surprinzătoare: "Am făcut multe greşeli din cauza caracterului"

La Liga

Comentarii

Atacantul echipei Deportivo La Coruna, Florin Andone, a mărturisit, marţi, că şi-a cerut scuze în faţa antrenorului Clarence Seedorf pentru că a reacţionat nervos în momentul schimbării din meciul cu Eibar, scor 1-1.

"Am făcut multe greşeli din cauza caracterului meu. Sper să nu se mai întâmple, pentru că este lipsă de respect faţă de antrenor şi coechipierii mei. A fost o reacţie la cald, în acel moment îmi doream foarte mult să ajut, voiam să fiu pe teren până la final şi nu m-am mai gândit la altceva. După aceea am realizat, însă, că am greşit şi am vorbit deja cu cine trebuia să vorbesc şi mi-am cerut scuze", a declarat Andone, într-o conferinţă de presă.

Citat de Mediafax, Forin Andone crede că tehnicianul olandez poate salva echipa de la retrogradare: "Echipa avea nevoie de o schimbare totală, pentru că dinamica jocului era negativă. Şi acum e negativă, dar cred că s-a îmbunătăţit. Antrenorul nostru a jucat nenumărate meciuri, aproape 1.000, şi a câştigat tot ce se putea câştiga. Respectăm în totalitate ce ne cere şi trebuie să dăm totul pentru a ieşi din această situaţie. Am încredere 100 la sută în acest grup, în fiecare dintre noi. Muncim din greu, avem potenţial şi dacă punem la punct anumite lucruri, cu siguranţă vom ieşi din această zonă", a încheiat internaţionalul român.

LIVE VIDEO | Tottenham - Juventus se vede pe Telekom Sport 1 şi online pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: florin andonemesajdezvaluiriseedorf 

viewscnt
Articole similare