Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, surpriza lui Fatih Terim pentru întâlnirea cu PSG. Cum îl scoate românul pe Falcao din primul 11

Florin Andone, surpriza lui Fatih Terim pentru întâlnirea cu PSG. Cum îl scoate românul pe Falcao din primul 11galerie foto
Comentarii

Presa tucă anunţă că Fatif Terim pregăteşte schimbări importante în atactul lui Galatasaray, iar Florin Andone e anunţat titular.

Galatasaray joacă în această seară a doua partidă din grupele Ligii Campionilor, acsă contra campioanei Franţei, PSG. În primul meci din faza grupelor, turcii au terminat la egalitate, 0-0 cu Brugge. PSG  a umilit-o pe Real Madrid, scor 3-0.

Cu belgienii, Florin Andone a fost rezervă neutilizată. De altfel, de când a ajuns în Turcia, atacantul român nu a jucat decât o dată, cu Yeni Malatyaspor, scor 1-1. Atunci a şi fost titular şi a fost înlocuit în ultimele minute. 

  • Galatasaray - PSG, ora 22:00, Telekom Sport 2

Cu PSG, presa turcă anunţă că Fatih Terim pregăteşte surprize în atac. Astfel, îl va folosi pe Florin Andone titular în locul lui Radamel Falcao, cel care a debutat cu gol în campionatul Turciei şi care a fost integralist în prima rundă a grupelor Champions League. 

Andone a fost în formă la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu PSG. Pasele cu călcâiul i-au ieşit cel mai bine

Afla mai multe despre: champions leagueterimandonepsggalatasaray 

viewscnt
Articole similare