Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, cuvinte de laudă pentru eroul din meciul cu Olanda: ”E printre preferaţii mei din campionatul României”

Florin Bratu, cuvinte de laudă pentru eroul din meciul cu Olanda: ”E printre preferaţii mei din campionatul României”

Echipa națională

Comentarii

Florin Bratu a discutat despre prestaţia eroului nostru din partida disputată de România şi Olanda la Campionatul European U21. Fostul atacant al lui Dinamo l-a lăudat pe Andrei Ciobanu pentru meciul făcut şi a recunoscut că este de părere că mijlocaşul va fi următorul transfer ce îi va aduce bani frumoşi lui Hagi.

Florin Bratu a fost impresionat de prestaţia lui Andrei Ciobanu în meciul cu Olanda. Fostul atacant dinamovist l-a lăudat pe jucătorul de la Viitorul şi a dezvăluit că îl consideră un jucător complet, unul dintre preferaţii săi din Liga 1. În plus, Bratu a susţinut că Ciobanu va fi unul dintre viitoarele mari transferuri ale lui Hagi, care i-ar putea aduce o sumă considerabilă ”Regelui”.

Florin Bratu, cuvinte de laudă pentru Andrei Ciobanu

”Se vorbeşte foarte puţin despre Ciobanu, va fi viitorul produs vandabil al Academiei Hagi. Ţine foarte bine de minge, pasează bine şi, cel mai important are execuţii. Îl văd bătând lovituri libere, intră în careu, e jucător de echipă, este admirabil.

E printre preferaţii mei din campionatul României. Se vorbeşte foarte puţin despre el, dar el joacă la nivel bun şi e de ceva timp în Liga 1. Nu ştiu dacă e momentul bun să plece, nu-l ajută echipa de club. El este la un nivel foarte bun. Ciobanu merită toată admiraţia. A înscris un gol superb, trebuie să i se dea credit. O să-l vedem curând la prima reprezentativă”, a spus Bratu, conform ProSport.

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR Cluj 3-0

Afla mai multe despre: echipa naţionalăflorin bratuandrei ciobanueuropean u21românia u21 

viewscnt
Articole similare