Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu dur cu elevii săi, după un nou meci cu trei goluri primite: ”Lipsa de responsabilitate din partea lor!”

Florin Bratu dur cu elevii săi, după un nou meci cu trei goluri primite: ”Lipsa de responsabilitate din partea lor!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu acuză lipsa de responsabilitate a jucătorilor săi, care nu reuşesc să înveţe din greşelile defensive comise aproape etapă de etapă: ”Din păcate nu reuşim să ne adunăm. Pare o lipsă de responsabilitate mare şi e momentul ca jucătorii noştri să se trezească, pentru că până acum nu am văzut această capacitate la ei. Suntem naivi, pentru că şi în această seară am făcut un meci bun până la primul gol. Nu am gestionat bine momentele şi nu am fructificat situaţiile bune pe care le-am avut” a explicat Bratu care consideră însă rezultatul destul de dur: ”Scorul mi se pare nedrept pentru ceea ce s-a întâmplat”. 

Despre debutul internaţionalului din Panama, Armando Cooper, Bratu a spus: ”Armando Cooper a făcut o partidă bună. Are experienţă şi este un jucător de care Dinamo are nevoie în astfel de meciuri. A fost decizia mea ca el să joace azi, vorbim despre un fotbalist internaţional care ne poate ajuta” a declarat Bratu la microfonul Telekom Sport.

Tânărul tehnician al alb-roşilor crede că formaţia sa va arăta mai bine cu timpul şi salută pauza competiţională cauzată de meciurile echipei reprezentative: ”Am avut şi un program destul de dificil, dar vor veni şi meciuri în care vom acumula puncte. Vom pune lucrurile la punct şi vom da mai mult. Important este să nu mai primim atât de uşor goluri. Îmi doresc ca pe viitor să avem jucători de la Dinamo la loturile naţionale. Pauza vine bine, avem nevoie de timp pentru a regla lucrurile. Sper ca din etapa viitoare să arătăm altfel. Până la urmă, obiectivul nostru este calificarea în play-off şi încercăm să ţinem pasul. Eu cred că vom arăta din ce în ce mai bine” a încheiat antrenorul dinamovist, intervenţia de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin bratudinamo 

viewscnt
Articole similare