Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu şi-a făcut lista de cumpărături din această vară. Ce jucători aşteaptă la Dinamo

Florin Bratu şi-a făcut lista de cumpărături din această vară. Ce jucători aşteaptă la Dinamo
Comentarii

Dinamovistii au terminat sezonul castigatori in play-out, la mare distanta de urmaritoarea FC Botosani. In mai putin de doua luni, jucătorii pregătiţi de Florin Bratu incep un nou campionat de la care au sperante mult mai mari.

"Încă de când am venit, pentru că eu am venit la începutul play-out-ului, m-am gândit că acesta trebuie să fie obiectivul nostru, primul loc în play-out. Mă bucur că am reuşit să promovez foarte mulţi tineri, am reuşit să formez un grup foarte bun, am reuşit să construim o echipă agresivă, aşa cum îşi doresc suporterii. Cred că am reuşit să construim o echipă competitivă pentru sezonul următor şi sper ca în sezonul următor Dinamo să arate chiar şi mai bine.
 
Eu am propus prelungirea contractului lui Katsikas, acum să vedem ce se va mai întâmpla. Îmi doresc un atacant, un fundaş dreapta, un fundaş stânga şi poate un jucător la mijlocul terenului. Mi-aş dori să am doi jucători pe fiecare post" , a declarat Florin Bratu.
 
"Cred că s-a simţit în prima repriză acel aer de vacanţă, dar, în a doua repriză, ne-am revenit şi am avut foarte multe ocazii. Ne doream să câştigăm această partidă, dar nu s-a putut. După ce am ratat play-off-ul, ne rămăsese să terminăm pe primul loc în play-out. Sper ca, în sezonul viitor, să fim mai puternici şi să reuşim calificarea în play-off. Eu cred că putem mult mai mult, vor mai veni jucători, avem de ce să sperăm în sezonul următor" , a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.
 
"Îmi pare rău că nu am terminat sezonul cu o victorie, dar asta este, aşa e în fotbal. Ne-au luat patru puncte în acest play-out şi ţin să-i felicit. Suntem mulţumiţi de evoluţiile noastre din play-out, sper să ne pregătim bine în vară, iar în sezonul următor să reuşim calificarea în play-off. Cred că am demonstrat că suntem jucători profesionişti şi, cu siguranţă, dacă o ţinem aşa, vom avea şanse să ne calificăm în play-off" , a spus Sergiu Hanca.
 

Afla mai multe despre: florin bratudinamodan nistorsergiu hancaplay out 

viewscnt
Articole similare