Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Lovin a auzit ce a spus Victor Piţurcă şi a venit cu o replică acidă: "Ar trebui să se uite în oglindă!" | EXCLUSIV

Florin Lovin a auzit ce a spus Victor Piţurcă şi a venit cu o replică acidă: "Ar trebui să se uite în oglindă!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă a tras concluziile după ce FCSB a făcut un pas uriaş spre titlu în Superliga României.

Lovin vs. Piţurcă! Replică acidă: ”Să se uite în oglindă”

Fostul selecţioner consideră că echipa lui Becali merită să câştige campionatul, ea fiind de departe cea mai constantă echipă pe parcursul acestui sezon. Totuşi, Piţurcă trage un mare semn de alarmă în privinţa nivelului la care a ajuns fotbalul românesc.

De asemenea, Victor Piţurcă, fostul antrenor al celor de la FCSB, l-a atacat pe Gigi Becali, precizând că latifundiarul din Pipera e ”anti-sport”. 

După ultimele declaraţii date, Piţurcă şi l-a pus în cap pe Florin Lovin, care nu este de acord cu cele spuse de fostul selecţioner al României. 

”Nu mi se pare ancorat în realitatea din ziua de azi. Noi vorbim aici de echipe cu caractere total diferite, nu poţi face la FCSB şi Rapid ce faci la Oţelul. Nu se mai practica. Fotbalul se face într-un fel o echipă mică şi alta la mare. Nu poţi face asta la jucători cu personalitate. 

Totuşi ar trebui să se uite în oglindă cu toţii ar trebui să ne uităm, că nu suntem atotştiutori, nu le ştim pe toate. Nu cred că el a facut vreodată lucrul ăsta. Este unul dintre motive pentru care nu a antrenat.

Cine în ziua de azi nu reuşeste să ţină pasul cu tehnologia nu reuşeste să se impună. Ok, ce face Dorinel tot respectul dar poate doar cu jucători cu un anumit caracter, dar nu poate să facă asta pentru lupta la titlu.

(nu mai antreneaza pentru că nu mai este updatate) Da. Aşa cred eu. Are principii de la care nu se abate!”, a răbufnit Florin Lovin la Orange Sport.  

Fostul antrenor al naţionalei, Victor Piţurcă, nu a mai antrenat din ianuarie 2020. 

Afla mai multe despre: victor piturcafcsbflorin lovin 

viewscnt
Articole similare