You are here:

Florin Maxim ar putea pleca de la la Corvinul. Antrenorul revelaţie este dorit de o echipă de TOP din Superliga

Florin Maxim ar putea pleca de la la Corvinul. Antrenorul revelaţie este dorit de o echipă de TOP din Superliga

Liga 2

Comentarii

Florin Maxim, omul care a cucerit Cupa României alături de Corvinul Hunedoara în sezonul trecut, ar putea să plece de la echipă după trei ani în care a obţinut rezultate remarcabile.

În 2021, Florin Maxim a preluat-o pe Corviul, pe vremea când hunedorenii activau în Liga 3. După doi ani, ”Max” a reuşit să promoveze cu fosta echipă a lui Mircea Lucescu în eşalonul secund, şi, deşi hunedorenii nu au avut drept de promovare, au terminat pe locul doi.

După un parcurs mai mult decât admirabil în cupele europene, Corvinul a primit vestea că nu a obţinut nici în acest an dreptul de promovare, iar alb-albaştrii au rămas practic fără obiectiv, după ce au fost eliminaţi prematur din Cupa României.

Având în vedere situaţia clubului, Florin Maxim ar putea să plece de la Hunedoara, iar Fanatik a anunţat că este pe lista lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă ce s-a despărţit recent de Bernd Storck.

Ce a spus Florin Maxim despre interesul lui Sepsi Sfântu Gheorghe

”Acum mi-a trimis şi mie un prieten, am văzut că a apărut ceva. Nu ştiu nimic. Am avut antrenament de dimineaţă, am avut o şedinţă cu băieţii. Da, am aflat că e vorba de Sepsi.

(Domnul Dioszegi a zis că e deschis la orice variantă – n.r.) Nu face decât să te bucure. Acum…vedem.

(Nu aveţi niciun gând de plecare? n.r.) Aşa a fost… gândurile de plecare nu au fost… Vedem, vedem ce va fi. Pe viitor… habar nu am”, a declarat Florin Maxim pentru Sport pe Surse.

Laszlo Dioszegi are pe listă un antrenor ce a scris istorie în România

"Sincer, Toni Conceicao  e pe lista noastră. De numele lui am discutat chiar acum, vrem să aducem cât mai rapid un antrenor, dar nu vrem să greşim. În plus, avem nişte oameni vechi în staff pe care nu vrem să-i îndepărtăm.

Vrem să rămână şi în viitorul staff antrenorul de portari, preparatorul fizic, ştiu că va fi puţin mai greu să găsim un antrenor care să accepte, dar astea sunt regulile la noi" , a spus finanţatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

Toni Conceicao a antrenat-o ultima dată în fotbalul românesc pe CFR Cluj, din iulie 2018 până în februarie 2019. Ulterior, antrenorul portughez a ocupat funcţia de selecţioner al naţionalei Camerunului, până în februarie 2022, de atunci fiind liber de contract.

În trecut, Toni Conceicao le-a mai pregătit pe Braga B, Estrela, Vitoria Setubal, Belenenses, FC Braşov, Astra, Olhanense, Al Faisaly, Nea Salamis sau Penafiel.

Antrenorul de 62 de ani are doar trei trofee cucerite în carieră, toate cu CFR Cluj, două Cupe ale României, în 2009 şi 2016, şi o Supercupă a României, în 2009.

 

Afla mai multe despre: corvinulliga 2superligasepsiflorin maxim 

viewscnt
Articole similare