You are here:

Florin Maxim, dorit de trei echipe din Superliga! Ce clauză are antrenorul care a scris istorie la Corvinul

Florin Maxim, dorit de trei echipe din Superliga! Ce clauză are antrenorul care a scris istorie la Corvinul

Fotbal

Comentarii

Florin Maxim este antrenorul momentului în fotbalul românesc. Tehnicianul de 43 de ani a pus din nou Corvinul pe harta fotbalului european după 42 de ani, iar hunedorenii au început să viseze la grupele Europa League.

În ultimul an, Florin Maxim a reuşit câteva performanţte extraordinare pe banca celor de la Corvinul.

Hunedorenii au promovat în Superliga, apoi au câştigat total surprinzător Cupa României, după ce au trecut de echipe din Superliga, precum Sepsi, CFR, Voluntari sau Oţelul Galaţi.

Parcursul din Liga 2 a fost la fel de bun, iar Corvinul a terminat pe locul secund, poziţie ce asigură în mod normal promovarea, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza statutului de club de drept public.

Dezvăluire! Florin Maxim, dorit de trei echipe din Superliga! Ce se întâmplă cu antrenorul-minune de la Corvinul

După victoria fabuloasă cu Paksi din primul tur Europa League, Bogdan Apostu, oficialul Corvinului, a recunoscut că în ultimul an au existat trei oferte de la nişte formaţii din Liga 1 pentru Florin Maxim, însă tehnicianul a preferat să rămână la Hunedoara.

Apostu este de părere că ”Max” va continua proiectul de la Hunedoara şi a dezvăluit că tehnicianul are o clauză în contract în valoare de 100.000 de euro.

”Florin Maxim are o clauză de 100.000 de euro. au existat oferte, dar eu cred că nu va pleca oriunde. Maxim nu cred că va pleca la o echipă din România, fără falsă modestie. Au existat oferte şi nu va pleca decât la o echipă mare.

A avut 3 oferte din Liga 1 acum câteva luni chiar , dar cred că îş doreşte să ducă acest proiect la final”, a spus Bogdan Apostu la Prima Sport.

Marea dorinţă a lui Florin Maxim după meciul fabulos din Ungaria! Ce a declarat antrenorul Corvinului

”Cred că băieţii au înţeles foarte bine mesajul nostru. Am analizat foarte bine adversarul. Am interpretat foarte bine partitura tactică, dar aşa sunt meciurile de Europa League.

Azi am fost echipa mai bună şi ne-a ieşit absolut totul. Am fost mai implicaţi în joc, am avut situaţiile mai clare. Pe lângă golurile marcate am mai avut câteva ocazii de a marca şi asta spune totul.

Am adus mulţi jucători, dar în primul 11 nu am schimbat foarte mult. Au fost doar doi jucători noi. Sunt jucători pe care mi i-am dorit şi au adus un plus de valoare.

Încă mai sunt speranţe, poate că FRF va da o derogare să ne permită să ne putem bate la promovare.

(n.r. Obiectivul din cupele europene) Vrem să mergem cât mai departe şi să facem lucruri cât mai frumoase”, a spus Florin Maxim, după Paksi - Corvinul 0-4.

Afla mai multe despre: europa leagueliga 2corvinul 

viewscnt
Articole similare