You are here:

Florin Maxim, încrezător după Corvinul - Rijeka 0-0: „Trebuie să ne jucăm şansa! Nu ne mănâncă balaurii”

Florin Maxim, încrezător după Corvinul - Rijeka 0-0: „Trebuie să ne jucăm şansa! Nu ne mănâncă balaurii”

UEFA Europa League

Comentarii

Corvinul Hunedoara a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul tur cu Rijeka, în turul al doilea din preliminariile Europa League.

Prima reacţie a lui Florin Maxim după egalul cu Rijeka

După meci, Florin Maxim şi-a exprimat entuziasmul pentru meciul retur şi are mare încredere că echipa sa poate ţine piept oricui.

„Era un meci aşa cum ne aşteptam. I-am întâlnit în primul lor meci al sezonului. Ştiam că Rijeka e foarte agresivă de la mijloc în sus şi s-a adeverit. Per ansamblu, prima repriză cred că a fost a noastră, a doua a fost puţin echilibrată.

I-am băgat în joc la două faze când trebuia să gândim diferit fazele. A fost o minge la Manolache şi una la Fane. Un meci echilibrat cu două echipe bune, care au jucat fotbal. Păstrăm şansele pentru calificare. Nu avem nimic de pierdut.

Trebuie să ne jucăm şansa, să jucăm un fotbal plăcut. Tot le spun băieţilor că fotbaliştii mari cam asta fac, transpun antrenamentul în joc. Nu e nicio teamă, nu ne mănâncă balaurii în meciurile oficiale. Vreau să fim mai încrezători în ceea ce putem da”, a spus Florin Maxim, la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: florin maximcorvinul hunedoaraeuropa league 

viewscnt
Articole similare