Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Maxim, ”oprit” de vorbele lui Mircea Lucescu în drumul spre Dinamo: ”De asta i-a refuzat” | EXCLUSIV

Florin Maxim, ”oprit” de vorbele lui Mircea Lucescu în drumul spre Dinamo: ”De asta i-a refuzat” | EXCLUSIV
Comentarii

Florin Maxim o antrenează pe Corvinul Hunedoara din vara lui 2021.

După despărţirea de Ovidiu Burcă, conducerea lui Dinamo a căutat să-l angajeze pe Florin Maxim (42 de ani), antrenorul de la Corvinul Hunedoara, dar a fost refuzată.

Dan Coleşniuc, preşedintele de la Corvinul Hunedoara, a oferit o reacţie în legătură cu oferta primită de Maxim de la Dinamo.

”Cel mai bine ar trebui să îl intrebaţi pe el, n-am întrebat foarte mult despre subiect, noi nu ne-am băgat în intimitatea subiectului. Au fost întrebări, dar n-am insistat. La noi proiectul e pe mai mulţi ani, şi vreau să reamintesc ce a zis Mircea Lucescu ca să faci ceva trebuie 3-4 ani, de asta a refuzat o posibilă plecare şi a rămas la Corvinul. E la noi de trei ani şi se vede deja munca lui, echipa joacă la o valoare adevarată”, a mărturisit Dan Coleşniuc pentru Orange Sport. 

Maxim a refuzat-o pe Dinamo, susţinând că vrea să ducă la capăt contractul cu Corvinul, scadent în vara lui 2025.

Florin Maxim are rezultate senzaţionale la Corvinul. A promovat formaţia din Hunedoara în liga secundă, iar, ieri, a calificat echipa în sferturile Cupei României!

Maxim, lăudat de preşedintele de la Corvinul Hunedoara

De asemenea, Dan Coleşniuc l-a lăudat pe antrenorul Florin Maxim. "Am început proiectul în vară, am zis că avem o echipă care nu e foarte valoroasă, dar avem un grup. Am creat acest grup, împreună cu Max, care este un antrenor foarte serios. E un proiect pe mai mulţi ani, împreună cu el. Pentru Hunedoara, calificarea mai departe în Cupa României e o performanţă”.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraflorin maximdinamo 

viewscnt
Articole similare