You are here:

Florin Niţă, ofertat de un club din play-out-ul Superligii: „Ne-a spus să mai aşteptăm puţin!”

Florin Niţă, ofertat de un club din play-out-ul Superligii: „Ne-a spus să mai aşteptăm puţin!”

UTA

Comentarii

Florin Niţă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României la EURO 2024, iar acum portarul îşi caută echipă.

Florin Niţă a primit o ofertă surprinzătoare din Superliga României, de la o formaţie din play-out

Contractul lui Niţă cu turcii de la Gaziantep a expirat, motiv pentru care goalkeeper-ul este dornic să-şi caute un nou angajament. Deşi au apărut zvonuri conform cărora Florin Niţă va lua calea Golfului, iată că inclusiv echipele din Superliga României au interes în semnarea portarului de 37 de ani.

„Eu mi l-aş fi şi dorit pe Niţă în poartă, de exemplu. Era fără contract şi am luat legătura cu el, dar ne-a spus să mai aşteptăm”, a declarat Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA., conform Sportarad.ro.

Sansele ca mutarea să se concretizeze sunt mici însă, având în vedere că cei de la UTA se vor duela cu Dan Şucu, patronul de la Rapid, asta în cazul în care Florin Niţă va alege să joace din nou în România.
  • 225.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Niţă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Mesaj emoţionant primit de Florin Niţă din partea soţiei sale

„Ne-am cunoscut in liceu, când visele noastre nu depăşeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viaţa mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Eşti viata mea, eşti tot ceea ce mi-am dorit.

Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut sa te am. Ii mulţumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândrii! Te iubesc cel mai mult! La mulţi ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească şi să aibă grijă de tine, de noi!”, este mesajul emoţionant postat de soţia lui Niţă, Laura, pe Instagram.

 

Afla mai multe despre: florin nitauta aradtransfer 

viewscnt
Articole similare