You are here:

Florin Niţă, transfer de top după EURO 2024! Portarul echipei naţionale dă lovitura şi se umple de bani

Florin Niţă, transfer de top după EURO 2024! Portarul echipei naţionale dă lovitura şi se umple de bani

Echipa națională

Comentarii

Florin Niţă poate prinde transferul carierei după EURO 2024, multe echipe din Arabia Saudită fiind interesate de serviciile sale.

Ofertă de top pentru Florin Niţă după EURO 2024! Portarul echipei naţionale prinde transferul carierei

Florin Niţă a fost unul dintre cei mai buni tricolori la Campionatul European din Germania, iar munca sa poate fi răsplătită cu un contract important din Arabia Saudită. Ajuns la 37 de ani, pentru goalkeeper ar fi o adevărată lovitură.

Iniţial, Florin Tene, fostul său antrenor cu portarii, a făcut anunţul că lui Niţă i s-a terminat contractul cu Gaziantep. Ulterior, Marius Şumudică a dezvăluit că portarul are foarte multe oferte din Golf.

„Turcia e un campionat puternic, e iubit la Gaziantep şi nici nu poate ieşi pe stradă. Nu a prelungit contractul, are contractul pe masă, sunt în negocieri. I-am zis să lase contractele, pentru că are 3-4-5, dar hotărârea o iau el şi soţia lui.

Bineînţeles că la el contează şi partea materială, are 37 de ani, un contract în Arabia Saudită îl face om. Vă garantez că e portarul echipei naţionale şi la 40 de ani: nu bea, nu e om de cluburi, e un superfamilist. El acum se antrenează mai bine decât acum 20 de ani!

L-am rugat să ţină telefonul închis. Vorbim cu el doar câteva cuvinte, toate ofertele lui vin la Laura. Vorbim după fiecare meci, dar nu-l deranjez prea mult, pentru că ştiu ce înseamnă un turneu final", a spus Florin Tene, potrivit sport.ro.

„Niţă şi-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informaţiile mele”, a spus Şumudică, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: florin nitaeurotransferarabia saudita 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul