Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu, laude pentru elevii săi după victoria cu FC Botoşani: „Au respectat planul de joc! Sunt mulţumit de revenirea lui Ţicu”

Florin Pârvu, laude pentru elevii săi după victoria cu FC Botoşani: „Au respectat planul de joc! Sunt mulţumit de revenirea lui Ţicu”

Petrolul

Comentarii

Petrolul a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 2-1.

Florin Pârvu, după victoria cu FC Botoşani: „Au respectat planul de joc! Sunt mulţumit de revenirea lui Ţicu”

La finalul meciului, Florin Pârvu a tras concluziile.

„Botoşani are un grup bun, are jucători care pot face diferenţa şi în seara asta a fost un meci cu o intensitate bună, sunt mulţumit pentru cele 3 puncte şi mulţumit că Ţicu a revenit în echipă. A reuşit să şi marcheze şi în această perioadă suntem pe un trend bun. Vedem în continuare ce va fi.

Am vorbit cu băieţii şi în prima repriză şi ştiam planul de joc şi am respectat în mare măsură ce am discutat. Repriza a doua am început-o foarte bine, am reuşit să marcăm repede, dar apoi a venit acel penalty împotriva noastră.

Lucrurile nu au mai fost în regulă, dar mă bucur că până la finalul sezonului a rămas pozitiv pentru noi. Lucrurile sunt ok acum la noi financiar, au fost câteva probleme de comunicare, dar sportiv suntem în obiectiv şi noi ne-am făcut treaba”, a declarat Florin Pârvu după meci.

Afla mai multe despre: florin parvupetrolulfc botosani 

viewscnt
Articole similare