Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu a tras concluziile după Petrolul - Dinamo 1-0: „Am meritat victoria!”

Florin Pîrvu a tras concluziile după Petrolul - Dinamo 1-0: „Am meritat victoria!”

Petrolul

Comentarii

Petrolul a câştigat meciul cu Dinamo, scor 1-0, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Florin Pîrvu după victoria cu Dinamo

„Eram datori în faţa propriilor suporteri să câştigăm. Venind după două meciuri în care nu am reuşit să câştigăm, la această partidă a fost o presiune în plus, jucând şi în faţa propriilor suporteri, eram obligaţi să luăm cele 3 puncte.

A fost un meci deschis. Cred că Zeljko Kopic face o treabă bună la Dinamo. Jucătorii ambelor echipe au făcut un meci bun, dar cred că victoria noastră a fost meritată. Am fost inspirat că nu l-am schimbat pa Jair, că asta intenţionam iniţial să fac. Jair este un jucător valoros, foarte bun al acestui campionat.

Mă bucur că Sergiu Hanca a revenit. A fost o perioadă foarte dificilă pentru el după acea accidentare. Recuperarea lui este completă, S-a pregătit foarte bine alături de noi. Se punea problema chiar să încep cu el titular în acest meci. A făcut tot ce înseamnă perioada de pregătire din Turcia

Mai aşteptăm să vină la noi ceva jucători. Eu cred că Petrolul va arăta din ce în ce mai bine. Căutăm în compartimentul ofensiv şi cel defensiv”, a spus antrenorul după meci.

Afla mai multe despre: florin pirvupetroluldinamo 

viewscnt
Articole similare