Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu, despre atmosfera din vestiarul Petrolului după înfrângerea cu CFR: ”Sunt toţi cu capetele plecate...”

Florin Pîrvu, despre atmosfera din vestiarul Petrolului după înfrângerea cu CFR: ”Sunt toţi cu capetele plecate...”

Petrolul

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a noua.

Clujenii au deschis scorul în minutul 12, când Tachtsidis a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă din careu şi a ajuns la Avonou, care a şutat  de la 16 metri şi a înscris. Petrolul a cerut penalti în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.

Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a fost trimis în tribună în minutul 58, iar CFR a mai avut o bară în minutul 64, la un şut al lui Deac, dar cum Petrolul nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Sava decât în minutul 90, când goalkeeperul gazdelor a scos la ocazia lui Papp, clujenii s-au impus cu 1-0 şi, cu 19 puncte, sunt pe locul secund în campionat. Petrolul are 13 puncte şi ocupă poziţia a cincea.

Antrenorul echipei Petrolul, Florin Pîrvu, a vorbit despre înfrângerea din Gruia. 

”Sunt toţi cu capetele plecate. Sunt două penalty-uri, se va verifica, aş vrea să se verifice mai bine. Cred că Petrolul a făcut un meci solid în această seara, am venit să jucăm. Din păcate nu am reuşit. Meciul a fost solid. Atitudinea şi spiritul bun trebuie să rămână. Obiectivul nostru este ca echipa să fie clasată mai bine ca anul trecut, dar şi Cupa României este un obiectiv. Felicit echipa pentru determinare, ei au crezut până la ultimul minut”, a declarat Pîrvu după meci. 

Echipele careu au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek (Deac 42) - Avonou (Morgan 90) – Bîrligea (Jefte Betancor 59), Otele (Juricic 59). ANTRENOR: Andrea Mandorlini
  • PETROLUL: Zima – Pedro Justiniano (Diomande 76), Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Seto (L. Dumitriu 79), Hanca (Jefferson 76), Al. Musi (Mitrov 76) – Grozav (M. Roman 46), Jair. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiflorin pîrvucfr clujliga i 

viewscnt
Articole similare