Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu, mulţumit cu punctul câştigat la Voluntari: ”Rămânem neînvinşi”

Florin Pîrvu, mulţumit cu punctul câştigat la Voluntari: ”Rămânem neînvinşi”

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 18-a din Superligă. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

Portarul gazdelor, Jesus Fernandez, a scos în minutul 27 lovitura de cap trimisă de Grozav, din careu, iar în replică, la poarta ploieştenilor, Zima a avut o intervenţie excelentă la lovitura liberă executată de Dor Andrei, sub transversală, în minutul 30. Goalkeeperul oaspeţilor a avut o intervenţie salutară şi la lovitura de cap a lui Armaş, din minutul 46.

Ilfovenii au mai ratat o ocazie în minutul 62, când Raţă nu a putu lovi mingea aşa cum şi-ar fi dorit şi a trimis pe lângă poartă. Ploieştenii au rămas în zece oameni după elminarea lui Ismael Diomande, care l-a lovit la gleznă pe Dumiter, în minutul 75. Jucătorul celor de la Voluntari a fost scos de pe teren cu targa. În minutul 80 Zima a respins de două ori în aceeaşi fază, prima oară la Carnat, iar a doua oară la Armaş.

Două minute mai târziu Nemec a trimis, incredibil, pe lângă bară, din careul mic. Gazdele au rămas şi ele în zece, din minutul 89, după eliminarea lui Matricardi, dar până la final nu s-a înscris şi scorul a fost egal, 0-0.

Florin Pîrvu, antrenorul echipei Petrolul, s-a declarat mulţumit de punctul obţinut azi în deplasare. 

”Rămânem neînvinşi, este până la urmă un punct câştigat. După aspectul jocului, meritam să înscriem, am avut ocazia lui Gicu. Zima a făcut un meci mare, a blocat remarcabil şuturile lor.

Ştiam că se apără bine, au tranziţii bune şi am reuşit să-i surprindem până la urmă. Minusul este că n-am înscris, nu am ce să le reproşez băieţilor, un meci cu intensitate mare, au fost şi două cartonaşe roşii, dar e un punct câştigat în deplasare până la urmă.

(n.r.-despre cartonaşul roşu văzut de Diomande) A fost o decizie, o intrare, scăpau pe contraatac, credeam că o să fie galben. Nu am revăzut faza, dar a văzut cartonaşul roşu şi probabil e meritat.

(n.r.-despre următorul meci din Cupa României) Nu putem fi siguri de calificare pentru că şi celelalte echipe din grupă au golaveraj bun. Cu ocazia asta aş vrea să urăm tuturor românilor ”La mulţi ani” şi tuturor petroliştilor, atât din România, cât şi din Diaspora pentru că sunt mulţi care ne susţin”, a declarat Florin Pârvu la finalul partidei.

În clasament, Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 29 de puncte, iar FC Voluntari are 21 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a.

Echipele care au evoluat:

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc (Aliji 38), Raţă, Crepulja, D. Andrei (A. Niţă 90+4), Carnat – R. Popescu (Nemec 46), Dumiter (D. Florea 81). ANTRENOR: Ilie Poenaru

PETROLUL: Zima – Doua, Papp, Meijers, Huja (Seto 79), Ţicu – Jair, Jefferson, I. Diomande – Al. Musi (I. Răducan 73), Grozav (Omrani 73). ANTRENOR: Florin Pîrvu

Afla mai multe despre: petrolulflorin pîrvuvoluntari 

viewscnt
Articole similare