Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu, un antrenor fericit. Ce a declarat după ce a plecat cu toate punctele din Bănie

Florin Pîrvu, un antrenor fericit. Ce a declarat după ce a plecat cu toate punctele din Bănie

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

După o primă repriză în care Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de gol şi a dominat, ploieştenii au început perfect repriza secundă, cu golul lui Muşi, din minutul 57. În minutul 70 a venit rândul lui Grozav să înscrie, acesta majorând scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Oltenii au avut un penalti transformat de Kurtic, în minutul 74, iar ploieştenii au marcat în minutul 77, prin Grozav, dar după aproape 6 minute de aşteptare a deciziei VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid. Petrolul a închis însă tabela în minutul 90+1, prin golul lui Marian Huja, revenit pe teren după aproape un an de absenţă din cauza accidentării. Ploieştenii s-au impus cu 3-1 şi sunt pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova se află pe 4, cu 22 de puncte.

”Mi se reproşează că prea îmi felicit jucătorii, dar acuma seara vreau să ii felicit, merită. Am pregătit jocul şi ne-a ieşit 100% tot ce am lucrat la antrenament. Ştiam că jucam împotriva unei echipe foarte puternice şi am casrigat unde nu prea s-a câştigat deloc. Lumea trebuie să aibă Putin răbdare, cu paşi corecţi se poate construi ceva trainic la Ploieşti.

Gicu este un jucător foarte valoros, am mai spus-o, se antrenează foarte bine. Huja a înţeles tot ce am vorbit cu el, mă bucur că pregătirea şi refacerea a fost foarte bună. Discuţiile mele cu el au fost foarte bune. În seara asta a dat gol, ce poate să fie mai frumos pentru el? Musi să nu uităm că a jucat intr-o poziţie care nu e a lui, dar eu am crezut foarte mult, a şi înscris şi este o pierdere că este eliminat pentru următorul meci.

La Ploieşti în acest vestiar avem o mentalitate foarte puternică, de învingători. (n.r. despre Ţicu) Acest decizie este foarte dură, dar după motivare să facem recurs. El e tânăr şi are foarte multe de spus, fotbalul românesc are nevoie de el”, a declarat Florin Pîrvu. 

Echipele care au evoluat:

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA:  L. Popescu - Fl. Borţa, Screciu, Raul Silva, Ndong – Danciu (Baiaram 58), Kurtic, Houri (Işfan 87) – Roguljic (Al. Creţu 58), Markovic (A. Ivan 58), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Corneliu Papură
  • PETROLUL: Zima - Dumitriu, Meijers, Papp, Justiniano (Huja 75) - Doua, Seto (Diomande 84), S. Hanca (Jefferson 90) - Jair, Grozav (Z. Petrovic 84), Muşi (D. Radu 90). ANTRENOR: Florin Pârvu

Afla mai multe despre: pirvupetroluluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare