Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea aruncă săgeţi către Flavius Stoican. ”Dinamo are un antrenor manelist, nu are ce căuta acolo!” Antrenorul ”câinilor”, acuzat că i-ar fi cerut bani lui Gigi Becali

Florin Prunea aruncă săgeţi către Flavius Stoican. ”Dinamo are un antrenor manelist, nu are ce căuta acolo!” Antrenorul ”câinilor”, acuzat că i-ar fi cerut bani lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă dificilă, iar echipa se află în lupta pentru retrogradare.

Flavius Stoican a fost adus la Dinamo în locul lui Mircea Rednic pentru a redresa echipa. Totuşi, evoluţiile nu s-au îmbunătăţit, iar în primele 3 meciuri ale noului antrenor pe banca ”câinilor”, Dinamo a înregistrat 3 înfrângeri. Echipa lui Stoican a marcat o singură dată şi a primit 9 goluri. 

Fostul oficial al lui Dinamo, Florin Prunea, consideră că Flavius Stoican nu o poate salva pe Dinamo de la retrogradare. Fostul internaţional a aruncat săgeţi către actualul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare şi a relatat un episod de pe vremea când Stoican o pregătea pe Poli Iaşi, iar Prunea ocupa funcţia de preşedinte al moldovenilor. 

”Dinamo are un antrenor manelist, Stoican nu are ce căuta acolo. Este o ruşine pentru istoria acestui club să aibă un antrenor ca Stoican, la ce antrenori am cunoscut acolo. Când am văzut, înainte de meciul cu Botoşani, că a zis că n-au nimic de pierdut, m-am gândit că el n-are nimic de pierdut, că n-are nimic în comun cu cultura acestui club. Dar suporterii dinamovişti au de pierdut! Am rămas siderat!

Să vă mai spun o istorisire cu Stoican. Când a venit antrenor la Iaşi, Iaşul l-a dat afară pe Neagoe, care a câştigat play-out-ul cu 15 meciuri fără înfrângere. El era în oraş de 3 zile, dar nu l-a sunat pe Neagoe să-i spună că vor să-l pună în locul lui. Asta ca să vedeţi caracterul lui”, a spus Prunea. 

Mai mult decât atât, Prunea a susţinut că Stoican i-ar fi cerut bani lui Gigi Becali când era la Poli Iaşi, pentru a pierde un meci cu FCSB. 

”Referitor la Stoican... a fost antrenor la Poli Iaşi, unde am stat preşedinte 5 ani şi jumătate. Vă aduceţi aminte când Gigi Becali a spus că: 'De la Iaşi mi s-a cerut o sumă de bani să iau campionatul, şi n-am vrut? 'Cine era antrenor la Poli Iaşi atunci? De ce Eugen Trică nu mai este antrenorul secund al lui Stoican, şi nici măcar prieten?

Există un dosar pe rol la Iaşi vis-a-vis de chestia asta, un meci Poli Iaşi - FCSB 1-0, gol Andrei Cristea. De ce, după aceea, Stoican cu Trică n-au mai avut treabă? Bine, Trică n-a avut nicio vină.

Asta spun, nu e în regulă. Apoi te duci şi stai 3 etape la Viitorul Pandurii Tg-Jiu. Ia întrebaţi-l pe domnul Sarcină cum Viitorul Pandurii a pierdut copiii ăia, jucătorii, gratis! Ia să vedeţi pe la ce echipe au ajuns”, a mai precizat Florin Prunea la emisiunea „Stop pe Piept”, de pe Naţional FM. 

Afla mai multe despre: prunea-stoican-dinamo 

viewscnt
Articole similare